FINSA

Projectinformatie

Het succesverhaal van familiebedrijf FINSA begon in 1931 met een kleine zagerij. Sindsdien is de oudste MDF- en spaanplaatfabrikant op het Iberische schiereiland blijven groeien. Vanuit het hoofdkantoor in Santiago de Compostela en nog zestien andere verkoopkantoren wordt het houtassortiment van FINSA over de hele wereld verspreid. Aan de diepzeehaven van Vlissingen is ook een verkoopkantoor gevestigd, namelijk FINSA BV. Sinds 1980 is het inmiddels twintigkoppige team verantwoordelijk voor de verkoop van alle FINSA-producten en service in de Benelux-landen, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In het assortiment zit onder andere MDF- en spaanplaatspecials, SuperPan, decorplaten en gefineerde platen. Flexibiliteit en service staan bij FINSA BV hoog in het vaandel.

Werkwijze

Weststrate is gestart met een standaard box met willekeurige formaten. Het proces om tot de perfecte promotool te komen is een langdurig proces geweest met veel meetings, mailcontacten en telefoongesprekken. Door de goede onderlinge communicatie, is het gewenste eindproduct uit de koker komen rollen. Van grotere samples is overgestapt naar kleine, zodat de koffer makkelijk mee te nemen is. Mocht een klant grotere samples willen is dat geen probleem, want die worden kosteloos opgestuurd.

Uiteindelijk is de promotool dus iets compacter geworden zodat hij aansluit op het andere promotiemateriaal dat FINSA BV ontwikkelt. De promotool is gemaakt van karton en voorzien van een stevig leren handvat. Aan de binnenkant van de koffer is een laag foam aangebracht, zodat de samples er goed inpassen. Dit geeft het geheel een luxere uitstraling.

Naast de koffer heeft Weststrate voor FINSA BV ook twee tassen ontwikkeld. Een luxe, mat gemelamineerde draagtas van 170 grams papier en een shopper van gerecyclede petflessen.

Klantwens

FINSA BV werkte hiervoor met een kartonnen box, ook ontwikkeld door Weststrate. Hieruit werden de samples door het salesteam gehaald en zo aan de klant gepresenteerd. FINSA BV streeft naar vernieuwing en door de continue ontwikkelingen bij het bedrijf was deze box aan vervanging toe. De eerste box was een prima tool om mee te beginnen, maar voldeed niet meer aan de wensen.

FINSA BV heeft Weststrate opnieuw benaderd voor het ontwikkelen van een nieuwe koffer voor kleine samples te laten zien, de promotool 2.0. Deze moest een verbeterslag worden van de oude. FINSA BV is een bedrijf dat kwaliteit en service levert en straalt dit ook uit naar handelaren, interieurbouwers en architecten.

Resultaat

De medewerkers van FINSA BV en haar klanten zijn zeer te spreken over de nieuwe promotool. De samples in de koffer zijn producten die het Spaanse bedrijf in Vlissingen op voorraad heeft, ook wel de Express Service genoemd. Wanneer een klant interesse heeft in een bepaalde referentie, dan wordt er zo snel mogelijk een A4-sample opgestuurd. Voor handelaren, interieurbouwers en architecten is de promotool ideaal als naslagwerk, zodat zij de producten weer aan hun klanten kunnen tonen. De koffer sluit naadloos aan op de zelf ontwikkelde huisstijl van FINSA BV. De kleine papieren draagtas en de grotere tas van gerecyclede petflessen hebben ook dezelfde kenmerken: de rode kleur met witte, opvallende letters. Al met al is het een vruchtbare samenwerking tussen Weststrate en FINSA BV. De volgende projecten van FINSA BV worden op dit moment verder ontwikkeld.

Projectfoto's FINSA

Finsa sample box Weststrate verpakkingsmateriaal
Weststrate collectie Finsa verpakkingen op maat
Finsa sample box met samples Weststrate
Finsa draagtas Weststrate verpakkingen

Interesse in een offerte op maat?

Roy Louwerse

Hoofd verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm