Fromagerie Forianne

Projectinformatie

Kaas en andere specialiteiten, daarvoor ben je in Middelburg bij Fromagerie Forianne zeker aan het goede adres. In het historische centrum is sinds mei 1998 hun gezellige kaas- en specialiteitenwinkel gevestigd. Sinds mei 2018 kun je ook bij Forianne ontbijten, lunchen, koffie drinken en genieten van een heerlijke kaasplank. Dagelijks branden ze daarnaast noten en pinda’s vers en maken hier de lekkerste mixen van.
 

Klantwens

Waar verse producten worden verkocht is behoefte aan verpakkingen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van het product zo goed mogelijk gewaarborgd wordt. Ieder product heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen die bepalen welke verpakking het meest geschikt is.
 

Werkwijze

In 2014 introduceerde Fromagerie Forianne de Oud Middelburgh, een mooie oude kaas die toch zijn romigheid heeft behouden. Op de oud Middelburgh staat een afbeelding van het Middelburgse Stadhuis en een oude plattegrond van het Middelburgse centrum. Deze afbeelding werd tevens de afbeelding voor de nieuw te bedrukken verpakkingen. Onze accountmanager inventariseerde de benodigde verpakkingen, een specifieke wens was een klein koeltasje voor deze dagverse producten. Weststrate verzorgde het ontwerp van alle verpakkingen. 
 

Resultaat

Het resultaat is een mooie naturel uitstraling met een nostalgische bedrukking voor draagtassen, zakken en kaaspapier. Het koeltasje is uitgevoerd in wit en is ideaal om de producten koel te houden op weg naar huis.
 

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm