Gardeslen

Projectinformatie
In een prachtig pand in Goes is Gardeslen Orthopaedie gevestigd. De experts van Gardeslen werken iedere dag aan hulpmiddelen om mensen bij zo veel mogelijk functies in het leven te ondersteunen en hen te laten genieten van het leven, met zo min mogelijk beperkingen. Het nieuwe pand van Gardeslen is een Eye catcher op de van Hertumweg te Goes 
Dit is een A-locatie met veel passerend verkeer. Mede om die reden gaf onze opdrachtgever interieurarchitect Berith Keiser mee een totaal concept te bedenken waar vanuit een werkplaats ambachtelijk geproduceerde hulpmiddelen naar tevreden eindklanten gaan en waar de ruimtes in het gebouw voor spreekuur & onderzoek, wachten, werken en overleg goed in elkaar overlopen.
 

Klantwens 
Binnen deze specialistische branche zijn mensen heel kwetsbaar. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes aangenaam worden ingericht. 

Werkwijze
De klantwens vertaald in het conceptontwerp zijn op functionaliteit beoordeeld en samen met Berith is onze adviseur in het projectteam toegetreden om juiste producten te zoeken  in de gewenste uitstraling en kwaliteit. 

Resultaat
De bewaking van de kleuren en materialisatie heeft uiteindelijk geresulteerd in een fantastisch kleurrijk ontwerp waar niet alleen de medewerkers en klanten van Gardeslen maar ook wij erg trots en tevreden over zijn. Het resultaat is een prachtige frisse inrichting die door de combinatie van de mooie kleuren warm aanvoelt. In de mooie, gerenommeerde werkplaats werken de hooggekwalificeerde vakmensen aan ieder detail bij het maken van de orthopedische hulpmiddelen

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm