Gemeente Schouwen Duiveland

Projectinformatie

Met inspiratie, creativiteit en onder leiding van Kort Geytenbeek is het Gemeentehuis Schouwen Duiveland volledig verbouwd.
Samen hebben we gewerkt aan de herinrichting als sluitstuk van een grondige verbouwing. Een mooie interieuropgave waarbij door architect Benno van Luttikhuizen met onze specialisten  is gezocht naar synergie tussen binnen- en buitenkant van het gebouw. Inmiddels is de eerste verdieping en de begane grond in gebruik. Interieur krijgt duidelijk een veel opener karakter en klimaat en toegankelijkheid van gebouw worden verbeterd. Weststrate heeft eind 2018 de levering en montage gescoord voor inrichting met projectmeubilair, maatwerk meubilair en creatieve vergader en flexoplossingen.
 

Resultaat

Met een projectteam bestaande uit een ambtenaren van alle afdelingen werkzaam binnen het Gemeente huis is een inventarisatie gemaakt.
De wensen en de eisen zijn meegenomen in de gesprekken met architect en projectinrichter. Samen met hen zijn we tot een eindresultaat gekomen waarbij de  burgers, de ambtenaren en de  gasten zich erg op hun gemak voelen. Een ruime entree met ontvangstbalie en klant contact balies aangevuld met informeel zitten.
Allerlei partijen die werkzaam zijn binnen het sociaal domein hebben een plekje op de begane grond gekregen. Een ruime entree met een algemene ontvangstbalie en specifieke klant contact balies helpt burgers snel aan gewenste informatie. De indeling en inrichting is compleet vernieuwd en up to date. Begane grond en eerste etage hebben een veel meer open en kleurrijker karakter gekregen. De afdeling Burgerzaken toegankelijker gemaakt. Het bedrijfsrestaurant is het hart van de organisatie gemaakt, dicht hieromheen voldoende vergader en flex werk capaciteit. 
 

Onze productspecialist Ilona heeft jarenlange ervaring en weet alles op het gebied van kantoorapparatuur. Neem bij vragen gerust contact met haar op.

Specialist kantoorapparatuur

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm