Hype Heroes

Over Hype Heroes

Hype Heroes is een fashion en lifestyle winkel voor de moderne man. De winkel is gevestigd in het centrum van Den Bosch. Hype Heroes biedt een collectie aan van trendy/coole herenkleding, lijfstijl- en interieur producten.

Bekende merken zoals Diesel en Replay worden aangeboden aangevuld met het merk Benzak voor de echte denim lover. Verder worden er wisselend per seizoen trendy merken aan het assortiment toegevoegd. Ze strijden voor een betere wereld door altijd duurzame items van merken zoals Kings of Indigo, Kuyichi en A-dam underwear aan te bieden. Ondertussen proberen ze elke keer een goede balans te vinden tussen een eerlijke prijs en kwaliteit. Ze zijn ervan overtuigd dat mode niet altijd duur hoeft te zijn en ze gaan ervoor dat elke laag van de bevolking coole/mode bewuste kleding kan dragen. Zolang het maar van duurzame materialen en eerlijk is geproduceerd.

Dit streven wordt nageleefd door David en zijn team van professionals. Hype Heroes werkt met professionals of mensen die een opleiding in de retail/fashion bijna hebben afgerond. Deze jonge professionals wordt alles geleerd over mode, merken en de productie van de diverse merken zodat zij eerlijk advies kunnen geven en kunnen uitleggen waar de klant voor betaald.

De klantwens

Na inventarisatie van de klantwens door onze verpakkingsspecialist voor de draagtassen Dominique, is er samen met Hype Heroes een luxe, duurzame, katoenen tas ontwikkeld. De tas heeft een formaat van 38x42cm en is gemaakt van een mooie zware katoen kwaliteit. Voor de bedrukking is gekozen voor een metallic gouden opdruk, dit geeft een stoere én chique uitstraling aan de tas. Deze tas kan veelvuldig worden hergebruikt.

Ook voor de kleinere bestellingen wil Hype Heroes graag een tas aanbieden die kan worden hergebruikt en eenvoudig kan worden gerecycled. Daarom is er naast deze luxe katoenen tas, gekozen voor een bruine papieren kraft tas met daarop het Hype Heroes logo in het zwart gedrukt. Deze tas is in drie verschillende formaten geproduceerd, zodat er voor elke klant een passende tas kan worden aangeboden.

Interesse in een offerte op maat?

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Publicatiedatum

7 april 2021

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm