Joosse Accountants

Projectinformatie

Het familiebedrijf Joosse Accountants & Belastingadviseurs startte in 1936 in Middelburg en heeft dus ruim 80 jaar ervaring op het gebied van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie. 
Marco Boogaard, directeur en met locatie Middelburg vaste  klant bij Weststrate, benaderde na de aankoop van het oude Rabobank /VVV pand in Oostkapelle met Weststrate.
Door prettige ervaringen in het verleden met kantoorinrichten bij Weststrate was zijn wens om onze adviseurs te laten meedenken over de herinrichting van het pand.
 

Klantwens

Het pand van Joosse in Oostkapelle waar zij samen met RegioBank en het VVV kantoor gevestigd zijn werd groots verbouwd waarbij direct werd gekozen voor een nieuwe inrichting van de entree. Doel was een representatieve balie met geintegreerd werkplekken, een kantine voor de medewerkers en het revitaliseren van de werkplekken.

Werkwijze

Onze accountmanager John Provoost heeft alle wensen geïnventariseerd en heeft hierna in samenwerking met onze partners een passend inrichtingsvoorstel gepresenteerd t.b.v. de vloer, de wanden, de indeling van het meubilair en sfeerverlichting. Dit resulteerde in de nieuwe balie, de nieuwe pantry en de fantastische sfeerverlichting.

In samenwerking met Smit Interieur is een vloer en verlichtingsplan gemaakt op basis van de beschikbare ruimte in de kantoortuin. De reeds bestaande instelbare frames konden worden behouden, door het vervangen van een nieuw bureaublad is een compleet nieuwe look gecreëerd. De indeling van het kantoor is, na uitgebreid werkplekonderzoek met medewerkers, aangepast en opnieuw gevisualiseerd. Realisatie naar tevredenheid.

Kantine moest een sfeervolle Zeeuwse uitstraling krijgen en voldoende groot voor groter aantal medewerkers. De foto visual, de vloer en de bar maken het plaatje compleet.

Tot slot de balie. Dit moest op deze voor Oostkapelle bepalende locatie een eyecatcher worden en tevens aangeven dat de openbare functie die het gebouw hiervoor beklede niet meer bestond. Vanuit interieurbouw is het ontwerp wat door ons vooraf d.m.v. rendering fotorealistisch gevisualiseerd werd in productie genomen. 
 

Resultaat

Als het resultaat nog mooier is dan de impressies dan kunnen we terecht zeggen dat we ontzettend trots zijn op deze verbluffende entree. 
Het totaal project is prettig en naar tevredenheid verlopen Gerlineke Jeras, management assistente op deze locatie gaf in haar review aan zeer tevreden te zijn met gerealiseerd ontwerp en plezier te kunnen werken met al haar collega’s
 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Senior Accountmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.4 / 10 - 297 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm