KG Adviseurs

Het project

Mei 2020 is KG Adviseurs verhuisd naar een nieuw onderkomen in Middelburg. Een kantoorgebouw over twee lagen met verschillende 1 persoons kantoren en ruimte voor meerdere werknemers. De receptie is op de begane grond samen met de bespreek/trainingsruimte die samen kan worden gevoegd met de kantine.

Interieurarchitect Peter Klemann van Starvorm te Goes heeft het gehele interieur project ontworpen,  begeleid en de juiste lokale partijen bij elkaar gebracht.

De opdracht was de signatuur van het exterieur door te zetten naar binnen en niet zodat het een ‘standaard’ kantoor zou worden. Het interieurconcept is in het gehele gebouw doorgevoerd, steeds in elke ruimte met een kleine twist.

Samen met andere lokale partijen hebben wij de projectinrichting voor onze rekening mogen nemen. In elke ruimte heeft ons montageteam bureaus, tafels, zitjes en waarnodig akoestische panelen geplaatst, zodat iedereen ongestoord kan werken. Het eindresultaat mag er zijn: "een mooi strak vormgegeven exterieur wat past bij het interieur". 

Publicatiedatum

24 augustus 2020

Uw specialist

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm