Klassenoten

Projectinformatie

In hun moderne locatie worden de noten van Klassenoten handgebakken, zorgvuldig gemengd en verpakt. Klassenoten beschikt over verschillende verpakkingsmogelijkheden voor retail, retail AGF, foodservice, horeca en on-the-go (bijvoorbeeld bij tankstations)
 

Klantwens

Voor de foodservice, bijvoorbeeld restaurants en andere horecagelegenheden levert Klassenoten hersluitbare emmers maar ook zakken en dozen in diverse formaten. Deze emmers moeten het gewicht van 500 tot wel 5000 gram kunnen dragen. 

Werkwijze

Weststrate heeft in samenspraak met Klassenoten een assortiment van een 4-tal emmers  samengesteld. Deze emmers zijn voorzien van verzegelbare deksels (garantiesluiting). Met de verzegelbare emmer wordt een veilige verpakking en optimale presentatie gecreëerd daarnaast zijn deze emmers ideaal voor het hermetisch afsluiten van allerlei delicatessen, in het geval van Klassenoten dus noten maar ook olijven, gesneden fruit en salades blijven goed houdbaar en langer vers.

De verbreekbare verzegeling (tamper-evidentsluiting) is een garantie dat de bak niet eerder is geopend. Naast de grotere emmers zijn deze bakken ook verkrijgbaar in diverse kleine cups voor bijvoorbeeld  sausjes, tapas of kleine salades.
 

Resultaat

Het resultaat is een verpakkingsmethode met een prachtige presenteerverpakking die eenvoudig verwerkt kan worden binnen het productieproces en een absolute meerwaarde geeft aan de presentatiemogelijkheden van het product in de winkel. De mooi aansluitende deksels en het hengsel maakt de verpakking makkelijk te dragen.
 

Interesse in een offerte op maat?

Jasja de Bree

Salesmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm