Minderhoud & Schipper

Projectinformatie

Minderhoud & Schipper is een allround staalconstructiebedrijf, dat gespecialiseerd is in maatwerk en vergaande dienstverlening. Er worden onder meer producten geleverd voor de woning- en utiliteitsbouw, gevelbouw, industrie, scheepvaart en offshore. Zij ondervonden veel problemen met de huidige printers daarom hebben zij Weststrate benaderd voor een oplossing.

Werkwijze

Voor het bepalen van een geschikte oplossing maken wij altijd gebruik van een checklist. Hierbij stellen wij meerdere vragen met betrekking tot het gebruik en de functies van de printer: Zoek je een printer die zowel op A4 als A3 afdrukt? Print je veel in kleur of enkel zwart-wit? Moet het apparaat ook kunnen kopiëren, scannen of zelfs faxen? Wat zijn het aantal afdrukken per maand? Tot slot, wilt u een printer kopen of kiest u liever voor service en gemak en gaat u voor leasen?
Bij de aanschaf van een printer maak je een aantal keuzes, zo vinden wij voor elke gebruikssituatie de juiste printer die bij u past.

Klantwens

De klant wilt ontzorgt worden op het gebied van printen. Minderhoud & Schipper geven duidelijk aan dat de printer onmisbaar is om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Wanneer de printer niet naar behoren werkt is dit voor hen een punt van ergernis. Het constructiebedrijf wenst een printer aanschaffen en er daarna zeker van zijn dat hij goed wordt aangesloten. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat wanneer de printer niet meer werkt, hij zo snel en voordelig mogelijk wordt gerepareerd. Verder vinden zij de kosten voor een toner behoorlijk prijzig.

Resultaat

Minderhoud & Schipper heeft ervoor gekozen om twee printers van het type Toshiba E-Studio 2000ac aan te schaffen en daarbij een servicecontact af te sluiten. Zij kopen eenmalig de printer en betalen vervolgens per gemaakte afdruk achteraf een bepaald bedrag waarbij de toner, verbruiksmaterialen, onderdelen, arbeidsloon en voorrijdkosten zijn inbegrepen. Bovendien staat er binnen acht uur een monteur op de stoep om de printer te repareren wanneer hij niet meer werkt. De Toshiba beschikt over twee A3-kleurensystemen met een afdruksnelheid van respectievelijk 20 en 25 pagina’s per minuut. De multifunctionele printer biedt uitgebreide afwerkingsopties voor professionele documenten. Bovendien kan het staalconstructiebedrijf geheel CO2-neutraal printen dankzij het Toshiba CO2-neutraal programma. Zowel Jacky Minderhoud als Ronald Schipper zijn erg tevreden met de oplossing die Weststrate hen heeft geboden.

Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken.Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!

Interesse in een offerte op maat?

Giovanni Kaijser

Accountmanager kantoor

Mail
Bel
Stuur bericht

Benieuwd naar de totstandkoming van dit project? Bekijk hier de filmbeelden

                                         

Gebruikte merken in het project voor Minderhoud & Schipper

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm