MSP Onions

Projectinformatie
MSP Uienhandel BV is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het sorteren en verpakken van uien. Het bedrijf heeft het hele proces in eigen beheer: van de teelt van de uien tot en met het transport. In 2018 heeft MSP Onions in Nieuwdorp een indrukwekkende fabriek met geïntegreerd kantoorgebouw gerealiseerd. De hightech sorteerfabriek is volledig computergestuurd en er is dus weinig personeel aanwezig. Echter, op het kantoor van MSP werkt dagelijks een groot team om alles in goede banen te leiden. Voor dit team mocht Weststrate de projectinrichting verzorgen!

Klantwens
Aanleiding voor MSP om contact met Weststrate op te nemen was een eerdere samenwerking in 2014. Destijds verzorgde Weststrate al een kleinere projectinrichting voor MSP. De nieuwe opdracht voor Weststrate: een projectinrichting waarbij Zeeuwse nuchterheid en prettig werken centraal staan. Alle ruimtes dienen representatief te zijn voor (internationaal) bezoek maar het huislijke karakter van MSP moet te allen tijde gewaarborgd blijven.

Werkwijze
Samen met Martine Dobbelaar van Smit Interieur hebben onze specialisten het ontwerp voor de projectinrichting van MSP gemaakt. De kleur van MSP is okergeel en deze kleur zag het bedrijf dan ook graag terugkomen in de inrichting. Door geel met roomwit en grijs te combineren krijgt de projectinrichting van MSP zijn warme sfeer. Fotoprints met ui-gerelateerde afbeeldingen op wanden zijn de finishing touch voor dit mooie project. Verder is bij de projectinrichting van MSP duurzaam geproduceerd meubilair gebruikt. De comfortabele kwaliteitsmeubelen van onder ander Vepa, Sateliet en Giroflex zorgen ervoor dat de werknemers van MSP gefocussed kunnen werken in een prettige omgeving.

Resultaat
Het resultaat mag er zijn: lichte, sfeervolle ruimtes die niet overkomen als een saai kantoor maar als ruimtes met een huislijke en comfortabele uitstraling. Sinds juni 2019 werken de medewerkers van MSP met plezier in de nieuwe kantoortuin. De vele internationale gasten en relaties die bij MSP op bezoek komen krijgen een warm welkom in het nieuwe gebouw. De foto's spreken voor zich:

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm