Multi

Projectinformatie

MULTI levert performance engineering services op maat van hun klanten. Bij dit mooie bedrijf, gevestigd direct aan de haven in Vlissingen, leverden wij de complete inrichting voor het nieuwbouw pand. In dit project zijn de producten van gerenommeerde merken zoals Vepa, Giroflex, Satino en Dataflex ingezet.

Werkwijze

Naar aanleiding van een gepubliceerd bouwbesluit heeft onze accountmanager John Provoost contact opgenomen met MULTI. MULTI is een prachtig bedrijf waar we al sinds jaar en dag kantoorinrichting en kantoorartikelen mochten leveren namens Weststrate. In samenwerking met Smit Interieurbouw en Advies is er na een inventarisatie een uitgebreid voorstel (inclusief schetsen en kleuradvies) gepresenteerd voor de nieuwe inrichting.

Klantwens

In het nieuw opgeleverde bedrijfspand in Vlissingen met een unieke locatie aan de haven zocht MULTI naar een mooie functionele werkplekinrichting volgens het "Nieuwe Werken concept". Vanuit MULTI was er de wens om één aanspreekpunt te hebben die alle taken qua projectinrichting kon verzorgen. Tijdens de realisatie is ook de wens uitgesproken om Weststrate ICT-oplossingen inclusief kabelmanagement te laten voorstellen en een op maat gemaakte ontvangstbalie te ontwikkelen.

Resultaat

Het fris ogende meubilair, werkplekken met hoogwaardige kwaliteitsproducten uit de collectie van Vepa en hoge kwaliteit bureaustoelen van Giroflex, zorgen voor een inspirerende werkomgeving. Het datamanagement inclusief bekabeling is volledig uit handen genomen met de inzet van Dataflex producten en onze ICT partner. De toiletruimten zijn volledig uitgerust met de facilitaire producten van Satino. Tevens is er een op maat gemaakte ontvangstbalie gerealiseerd zodat de kleurrijke moderne inrichting volledig aansluit bij de huisstijl van MULTI. Samen met onze leveranciers Vepa, Giroflex en Van Houtum en door onze samenwerking met Smit Interieurbouw en Advies en onze ICT partner, hebben we MULTI een optimale projectbegeleiding kunnen geven en zijn we met z'n allen trots op het bereikte resultaat.

Projectfoto's MULTI

Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!

Uw Weststrate specialist

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte merken in het project van MULTI

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm