Nehalennia

Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap (SSG) is een grote, openbare scholengemeenschap in Middelburg met twee locaties: de Breeweg (VWO en HAVO) en de Kruisweg (MAVO en VMBO). De school biedt een breed aanbod van opleidingen en daarnaast leuke extra’s. Nehalennia daagt leerlingen uit om zichtzelf steeds te verbeteren, op een niveau dat bij de leerling past. Nehalennia staat voor degelijk, kwalitatief goed onderwijs met inzet van moderne middelen en de school vindt goede zorg en begeleiding belangrijk.

Bij het in Vlissingen gevestigde Scheldemond College hebben we eind 2018 in de aula van locatie Sardijn een nieuwe projectieopstelling gerealiseerd.
Naar aanleiding van deze opdracht heeft Nehalennia Breeweg contact met ons opgenomen. In de aula was de beameropstelling toe aan vernieuwing. Op de locatie Breeweg is een hoog plafond aanwezig, voor het ophangen van een beamer was dit een uitdaging. Bij de inventarisatie hebben we samen met onze monteur een maatwerk oplossing bedacht om de beamer te kunnen monteren. De beamerlift hebben we speciaal laten produceren en hier de beamer aan vast gemonteerd. Wanneer de beamer wordt ingeschakeld via het bedieningspaneel, zakt automatisch de beamerlift naar beneden. Bij het uitschakelen van de beamer gaat de lift automatisch weer omhoog. 

..

..

Projectfoto's

Interesse in een offerte op maat?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm