Olin

Projectinformatie

Voor het nieuwe Nederlandse kantoor van Olin in Terneuzen hebben we de projectinrichting verzorgd. 

Klantwens

Voor de nieuwbouw van het kantoor in Terneuzen was Olin op zoek naar werkplekken volgens het nieuwe werken en een complete AV oplossing.

Werkwijze

Onze accountmanager John Provoost heeft hierna in samenwerking met onze partners een passend inrichtingsvoorstel gepresenteerd. Met impressies in 2- en 3D werd het hele project visueel gepresenteerd aan de klant. In samenwerking met Koster Vooges een ontwerper voor huisvestingsprojecten voor professionele organisaties. 

Resultaat

Een eenvoudig en transparant ontwerp schenkt de volle aandacht aan de enorme panorama over de Westerschelde, een foto van fotograaf Ruden Riemens. In het midden van het kantoor is ruimte voor repro en archief in het blauwe meubel. De kantoren zijn ingericht met Herman Miller stoelen. De vergaderruimte bevat een gevelbar, wat ruimte biedt aan een combinatie van lunchplek, uitkijk en kastruimte. Het gehele interieur is gebouwd rond de perfecte ergonomie voor de medewerkers. Het totaalplaatje met de visuals zorgt voor een aangename werkplek.

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm