Palazzo

Projectinformatie 

In de altijd gezellige badplaats Domburg vind je een eigentijdse boetiek met een ruime collectie aan schoenen, kleding en accessoires. Palazzo is al ruim 10 jaar een begrip in Zeeland! Gevestigd in de hoofdstraat van Domburg in het voormalig gemeentehuis, een historisch pand ingericht met gevoel voor stijl waar je ongedwongen tussen de rekken kunt dwalen.

Klantwens

Palazzo was op zoek naar draagtassen in verschillende formaten die passen bij de verschillende soorten artikelen die zij verkopen; van kleine accessoires tot jassen en schoenen. 

Werkwijze

Na een inventarisatie door onze accountmanager is gekozen voor drie formaten papieren tassen en een plastic draagtas. De tas moest een luxe uitstralen en daarom is gekozen voor een mat gelamineerde draagtas met een stijlvolle eenvoudige bedrukking en een koord van satijnlint. 

Resultaat

Het resultaat is een reeks tijdloze draagtassen die luxe en stijl uitstralen. Door de witte ondergrond en de zwarte letters is de tas een opvallende verschijning. De ideale combinatie: een draagtas en reclamedrager in één!

Papieren draagtas Palazzo
Papieren draagtassen Palazzo
Luxe papieren tas Palazzo
Papieren draagtas kopen
Palazzo Domburg Plastic Tas

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm