Paruzzi

Paruzzi kiest voor Weststrate

Paruzzi is gevestigd in Yerseke, dé webwinkel met onderdelen voor de klassieke Volkswagens, de Kever, Karmann Ghia, type 3, type 4, Kübel en Volkswagen Bus. Paruzzi is partner van ClassicVW PARTS en levert alle originele onderdelen van Volkswagen Duitsland voor alle modellen ouder dan 15 jaar.

Gemak dient de mens. Bij Paruzzi bestel je daarom je Kever onderdelen gewoon online. En het assortiment waar je uit kunt kiezen, is behoorlijk groot. Zo heeft Paruzzi maar liefst 40.000 losse onderdelen voor alle lucht- en watergekoelde Volkswagens. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar. En het handige is dat ze onderdelen van diverse kwaliteitsniveaus en prijsklassen verkopen. Zelfs met een klein budget kun je je VW kever veilig en rijwaardig houden.

Onze accountmanager Maikel Simonse heeft samen met Paruzzi een full colour verzendverpakking ontwikkeld. De full colour bedrukking maakt de verpakking aantrekkelijk en is compleet in lijn met de huisstijl van Paruzzi. De klant krijgt bij elke bestelling de onderdelen geleverd in deze mooie stevige verzendverpakking.

In het verpakkingsatelier in onze showroom in Middelburg kunnen we u onze beschikbare materialen en de aanwezige druktechnieken demonstreren. Benieuwd naar andere op maat gemaakte verpakkingen? Neem eens een kijkje op onze projectpagina's verpakkingen.

Voor vragen staat ons team van specialisten voor u klaar, bel vandaag nog 0118-630000 of mail naar info@weststrate.nl.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm