De Notenbeurs

Projectinformatie

De NotenBeurs is Nederlands marktleider in verkoop van noten, zuidvruchten, chocolade, pinda’s, rijstcrackers en aanverwante producten. Uit alle hoeken van de wereld halen zij hun producten en spelen in op de veranderingen van de markt en de seizoenen. Daarnaast focussen ze zich sterk op prijs, kwaliteit en de verpakking van de producten.

De NotenBeurs heeft veel contact met verschillende notenverkopers om zo een goed beeld van de ontwikkelingen op het gebied van smaak- en kwaliteitsbeleving te krijgen. De NotenBeurs heeft Weststrate benaderd voor de gezamenlijke ontwikkeling van een nieuwe lijn verpakkingen voor chocolade en noten.

Werkwijze

De NotenBeurs heeft met hun eigen designafdeling een ontwerp ontwikkeld voor diverse verpakkingen.

Met dit gedetailleerde ontwerp is het team van Weststrate direct aan de slag gegaan om te bepalen welk soort materiaal het beste bij de producten zou passen. Samen met de NotenBeurs is er uiteindelijk gekozen voor flexo print bedrukte kartonnen dozen. Dit levert de beste drukresultaten op en biedt de kwaliteit en stevigheid die voor dit soort producten nodig zijn.

Klantwens

Op basis van een eigen design was de NotenBeurs op zoek naar het beste materiaal en betrouwbare leveranciers om hun verse pinda’s, noten, zuidvruchten en ambachtelijke chocolade in te verpakken. De wens was een stevige, opvallende verpakking die de producten vers zou houden en waarin de producten mooi en veilig getransporteerd konden worden zodat ze onbeschadigd bij de klanten arriveren. In een later stadium zijn daar de stazakken bij gekomen.

Resultaat

Het partnership tussen Weststrate en de NotenBeurs heeft geleid tot een prachtige nieuwe verpakking die is geïntroduceerd op de vakbeurs foodspecialiteiten op 26 en 27 september 2016 te Houten. Het resultaat is een flexo print bedrukte kartonnen doos, in full color die aansluit bij de huisstijl van de NotenBeurs en voldoet aan de gestelde eisen. Het team van Weststrate heeft gekeken naar de best passende oplossing, voor een zo voordelig mogelijke prijs.

De stazakken zijn geleverd in glanzende en matte paper look uitstraling, allen full colour bedrukt. Zie de projectfoto's voor het uiteindelijke resultaat.

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm