Roompot hoofdkantoor projectinrichting

Projectinformatie

Weststrate heeft na de gewonnen aanbesteding  de realisatie van de complete projectinrichting van het nieuwe hoofdkantoor van Roompot Vakanties in Goes verzorgd. In juni 2019 is het gebouw door de ruim 375 medewerkers in gebruik genomen. 

Klantwens

Roompot was voorheen gevestigd op verschillende locaties in Kamperland en Middelburg. Het bedrijf is enorm hard gegroeid de afgelopen jaren en qua werkruimte was er geen mogelijkheid meer om verder uit te breiden. Daarom is er gekozen voor een strategische locatie langs de A58 bij de entree van het bedrijventerrein. Voldoende ruimte voor alle medewerkers die in een modern kantoor kunnen werken met alle faciliteiten zoals een sportschool, kantine en zelfs een dakterras voor de vrijdagmiddag borrel.

Werkwijze

Bij de aanbesteding van het project presenteerde Weststrate een 3D-visualisatie. Hierdoor was het mogelijk om in het nieuwe hoofdkantoor rond te kijken en de voorgestelde projectinrichting met daarin de sloepjes, de Belgische caravan, klassieke Citroën bus en verschillende muurprints te zien.

Het nieuwe hoofdkantoor is ontworpen door RoosRos Architecten, de winnaar van de Innovation Awards. Het gebouw is een eyecatcher gelegen op een strategische plek aan de A58. Het kantoor bestaat uit vijf bouwlagen. Het pand is een duurzaam gebouw door onder andere de terugwinning van de warmte door middel van ventilatie, zonnepanelen en de deels zon-regulerende beglazing.

Resultaat

Roompot-medewerkers nemen het meubilair in gebruik dat geleverd is door Weststrate! Weststrate heeft verder opgetreden als projectinrichter; denk hierbij aan de verlichting, bekabeling, vloer- en wandbekleding, audiovisuele oplossingen en maatwerk meubilair voor in de openbare ruimtes. Als spin in het web heeft Weststrate bovendien alle overige werkzaamheden bij de inrichting van het pand gecoördineerd.

Projectfoto's Roompot hoofdkantoor

Specialist

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm