Scheepswerf Reimerswaal

Projectinformatie

Scheepswerf Reimerswaal zet zich in voor adequaat en kostenefficiënt onderhoud aan een grote variëteit aan schepen. Of het nu gaat om vissersschepen, baggerschepen, binnenvaartschepen, sleepboten of coasters, bij Scheepswerf Reimerswaal is uw schip in goede handen. In juni 2017 is de nieuwe vestiging aan de Quarleshaven in Vlissingen-Oost geopend. Hier beschikken zij over een 350 meter lange reparatiekade aan diep water, een droogdok van 120 bij 22 meter en een moderne scheepswerkplaats met kantoorgebouw.

Werkwijze

Vanuit de bouwtekening zijn in eerste instantie een aantal inrichtingsvoorstellen gepresenteerd met verschillende types meubilair en opstellingsvarianten voor kantoor- en vergaderruimtes, kantine en entree. Nadat besloten was welk type meubilair zou worden ingepast is met onze interieuradviseuse Debbie Smit van SMIT interieurbouw & advies een vloer-, licht- en kleuradvies opgesteld. Na gunning zijn in fases geleverd; de fabriekshal met hierin een grote kantine voor 75 personen, een luxe ingerichte kleed/lockerruimte met Ceha lockers voor 100 personen en de toiletgroepen met Satino dispensers. Na oplevering van het kantoorgebouw is het meubilair met bureaustoelen van Be by Beta geleverd en zijn de kantoor- en vergaderruimtes, kantine en entree ingericht. Ook zijn alle toiletgroepen voorzien van Satino dispensers en hebben we de signalering verzorgd.

Klantwens

Via mond tot mond reclame vanuit een ander door Weststrate gerealiseerde projectinrichting is Scheepswerf Reimerswaal in contact gekomen met de projectafdeling van Weststrate.
Eind 2016 zijn door onze senior accountmanager John Provoost de eerste inventariserende gesprekken en presentaties met de eigenaren van Scheepswerf Reimerswaal gevoerd. Hieruit kwam naar voren dat men naast de drukke werkzaamheden op de werf de complete inrichting van het nieuwe kantoor liefst uit handen wilden geven aan één partij. Uiteindelijk is gekozen voor gunning aan Weststrate met één aanspreekpunt voor totale coördinatie.

Resultaat

Na jarenlang werken in Hansweert zijn directie en medewerkers zeer tevreden met de nieuwe werkomgeving. Dankzij de doordachte routing en slimme inrichting is er een efficiency slag gemaakt. Alle medewerkers hebben nadat de kantoren zijn ingericht een werkplekinventarisatie en stoelinstructie ontvangen vanuit Weststrate. Tevens zijn werkplekken voorzien van monitorhouder, CPU houder en is de bekabeling netjes weggewerkt.

Projectfoto's Scheepswerf Reimerswaal

Als merkonafhankelijke projectinrichter werken we met talloze merken. Zelfs wanneer een standaard product niet aanspreekt zoeken wij voor u verder. U staat centraal bij de inrichting van de nieuwe werkplek!

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte merken in het project voor Scheepswerf Reimerswaal

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm