Shotglaasjes display voor De Bankzitters

Over De Bankzitters 

De Bankzitters zijn vijf vrienden die grappige video's maken waarin ze gekke wedstrijdjes doen en de vreemdste challenges aan gaan. Dit delen ze allemaal met hun fans online, ze zijn een grote hit op Youtube en hebben een enorm bereik op social media. De Bankzitters bestaan uit Raoul, Matthyas, Koen, Robbie en Milo. 

De Bankzitters begonnen hun Youtube kanaal in 2017, inmiddels hebben ze al meerdere prijzen gewonnen en eigen muziek uitgebracht. Op website van De Bankzitters kan toffe merchandise worden gekocht. Het nieuwste item zijn De Bankzitters shotglaasjes!

Over de verpakking

De Bankzitters kwamen bij Weststrate met het leuke verzoek of wij ze konden helpen met het ontwerpen en realiseren van een display voor hun shotglaasjes. Hieruit ontstond een mooie samenwerking van Weststrate met De Bankzitters en Global Glass Products. Global Glass Products bieden een duurzaam alternatief voor het gebruik van glas en hebben voor De Bankzitters de shotglaasjes gemaakt en voorzien van een toffe opdruk. 

Hierna zijn onze specialisten Edwin en Maikel aan de slag gegaan om een passend ontwerp te maken voor de display. Bij zo'n product hoort natuurlijk een passende, op maat gemaakte verpakking die de glazen beschermen en de klanten aanspreekt. In iedere display zitten drie verschillende shotglaasjes en is gekozen voor een bedrukte verpakking.

Op de locatie van Weststrate, werken met veel enthousiasme een groep cliënten van de stichting van Tante Amalia. Zij hebben deze displays in elkaar gezet en de shotglaasjes erin verpakt. Weststrate heeft dit gehele project voor de verpakking en het inpakken begeleid wat tot dit mooie resultaat heeft gezorgd.

Wederom een super samenwerking waar we erg trots op zijn! 

 

 

Projectfoto's

Bent u voor uw unieke producten ook op zoek naar een geschikte verpakking? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom kijken naar de andere referenties en materiaalsoorten in onze belevingsshowroom op de Herculesweg te Middelburg.

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm