SPA Domburg - Badhotel

Projectinformatie

Te midden van blanke duinen, brede zandstranden en dicht begroeide bossen ligt het idyllische stadje Domburg, het meest populaire badplaatsje van Zeeland. Het is tevens de plaats waar het Badhotel al jarenlang is gevestigd. In 2015 werd binnen het Badhotel SPA Domburg geopend. 
 

Klantwens

Bij de SPA worden ook diverse producten verkocht. Voor deze producten mocht Weststrate de draagtassen leveren. De tas moest een luxe frisse uitstraling hebben en daarnaast bestond de wens voor een herbruikbare tas. 
 

Werkwijze en resultaat

Voor de papieren tas werd gekozen voor een luxe papieren tas met mat laminaat. De oranje kleur uit het logo komt terug in de chique uitziende satijnen linten die de handvaten voor de tas vormen. De frisblauwe bedrukking springt er mooi uit op de kraakheldere witte ondergrond. 
 Voor de herbruikbare tas werd de basis een vilten shopper met als opvallend detail de grote ronde handgreep. De kleur zwart maakt de tas minder besmettelijk bij gebruik in de SPA en laat tevens de felle kleuren uit het logo extra opvallen.

Interesse in een offerte op maat?

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte producten in het project van SPA Domburg - Badhotel

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm