Tafel Thuis

Projectinformatie

Met Tafel Thuis bent u altijd verzekerd van een gezonde, smakelijke maaltijd. De maaltijden van Tafel Thuis worden bereid met Zeeuwse streekproducten uit het seizoen. Door de houdbaarheid van de maaltijden eten de afnemers op het moment dat zij willen.

Klantwens

De maaltijden van Tafel Thuis worden bereid volgens de koelversmethode. Na de ambachtelijke bereiding wordt de maaltijd snel teruggekoeld en verpakt en vervolgens bewaard bij een temperatuur tussen de twee en zeven graden. Hierdoor kunt u de maaltijden een aantal dagen bewaren in de koelkast. De maaltijden kunnen vervolgens verwarmd worden in de magnetron. Een verpakking om de maaltijden vers te houden én op te kunnen warmen was daarom nodig om de maaltijden in te kunnen verpakken.

Werkwijze

Omdat een gerecht uit een samenstelling van meerdere voedingsmiddelen bestaat is het wenselijk om de verschillende delen van elkaar te scheiden om zo te voorkomen dat de smaken en textuur in elkaar overvloeien. Gekozen is daarom voor magnetronbestendige PP-schalen met een vakverdeling (1-,2- en 3-vaks). De schalen worden vervolgens gesloten met een speciale sluitfolie, door middel van een Topsealmachine, waarin enkel gaatjes geprikt hoeven te worden voordat het gerecht in de magnetron opgewarmd wordt. De gerechten worden vervolgens verpakt in een golfkartonnen doos die bestand is tegen lage temperaturen.

Resultaat

Het resultaat is een verpakkingsmethode die ervoor zorgt dat de gerechten zo snel mogelijk ingepakt en geseald kunnen worden om absolute versheid te kunnen garanderen. Door de hittebestendige verpakking is het gebruiksgemak hoog en hoeft het eten niet eerst uit het bakje gehaald te worden alvorens het opgewarmd kan worden. Het is zélfs mogelijk om direct uit de C-Pet schaal te eten want ondanks verhitting behoud deze schaal de oorspronkelijke vorm.

Projectfoto's

Tafel thuis
Tafel thuis
Tafel thuis
Tafel thuis
Tafel Thuis
Tafel Thuis
Tafel Thuis

Interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager Alle Verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm