Traas ongediertebestrijding

Projectinformatie

Ongediertebestrijding is waar Traas Ongediertebestrijding in is gespecialiseerd. Met de nieuwste methodes en vakkennis helpen zij klanten om ongewenste insecten, knaagdieren, vogels etc. te bestrijden en te weren. Naast ongediertewerkzaamheden voeren ze ook specifiekere bouw of herstel werkzaamheden uit.

Eigenaar Peter Traas zag kans en noodzaak om uit te breiden naar een groter pand in ’s Gravenpolder. Door goede contacten en door de prettige samenwerking met Weststrate, mochten wij mee denken over de inrichting van het nieuwe kantoor.

 

Indeling kantoor

Bij het zien van de plattegrond kregen wij ontzettend veel leuke ideeën te horen hoe het nieuwe pand in de ogen van Peter Traas er uit zal komen te zien. Naast de indeling van het kantoor zou het echt een belevingsruimte worden, waar kennis kan worden gedeeld.

Kleuren speelde bij de inrichting dan ook zeker een belangrijke rol. Bij de keuze van het nieuwe kantoormeubilair is er gedacht aan de natuur, duurzaamheid en vitaliteit. Deze elementen zijn ook zeker terug te zien in het eindresultaat. Zo zijn de zit/sta duo werkplekken uitgerust met akoestische tussenwanden en kleurrijke bureaustoelen. En voor de vitaliteit mag een bureaufiets natuurlijk ook niet ontbreken.

Kortom een prachtig nieuw pand, waar de specialisatie van Traas Ongediertebestrijding met beleving tot zijn recht komt.

 

Traas ongediertebestrijding projectinrichting
Traas ongediertebestrijding projectinrichting
Traas ongediertebestrijding projectinrichting
Traas ongediertebestrijding projectinrichting
Traas ongediertebestrijding projectinrichting

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm