Van der Straaten

Projectinformatie

Aannemingsbedijf Van der Straaten in Hansweert is een Zeeuws familiebedrijf dat al meer dan 110 jaar bestaat. Voor hun nieuwbouwlocatie in Hansweert met uniek uitzicht op de Westerschelde waren zij op zoek naar een nieuwe projectinrichting. 

Klantwens

Weststrate werd benaderd door van der Straaten en maakte in samenwerking met Smit Interieurbouw & advies een inrichtingsadvies voor het gehele gebouw.

Werkwijze

Met behulp van impressies en visualisaties werd het complete plan aan de klant gepresenteerd. Voor de werkplekken werden de tijdloze Vepa Step opstellingen gekozen gecombineerd met Giroflex ergonomische bureaustoelen. De toiletruimtes werden volledig ingericht met Satino Black.

Resultaat

Het resultaat is een prachtige, rustige inrichting in de kleuren van de huisstijl van Van der Straaten. De gele accenten geven het gehele pand een frisse uitstraling. Zo is bijvoorbeeld de prachtige visual van de Westerschelde in de kantine voorzien van de bedrijfskleuren. Voor de balie werd gebruik gemaakt van oude panelen, die de balie een stoer uiterlijk geven.

Van der straaten

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Senior Accountmanager

Mail
Bel
Stuur bericht

Gebruikte producten in het project van Van der Straaten

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm