Van Iperen BV

Over Van Iperen BV

Al honderd jaar is Van Iperen actief in de agrarische sector. Zij kennen de markt als geen ander, want zij komen al sinds 1921 bij de klanten over de vloer. Als familiebedrijf adviseren en ondersteunen ze de klanten bij de uitdagingen in hun teelt. Dankzij de schat aan ervaring en kennis kunnen zij van meerwaarde zijn voor de klanten. En zorgen dat de klanten meer rendement behalen. Het advies en de producten voor bemesting, gewasbescherming, plantversterking en bodemverbetering dragen bij aan topgewassen voor de klanten.

Groeispecialist sinds 1921

Onze oplossing voor de verpakkingsvragen

Na inventarisatie door Lisa hebben we de verzenddozen mogen leveren in drie verschillende formaten. Op deze offset bedrukte verzenddozen is de huisstijl van Van Iperen verwerkt en ontstaat een verpakking waarin met trots de producten verzonden kunnen worden naar de klanten. Tevens hebben wij de verpakking mogen leveren voor de Bio Box. Dit is een uniek product, dit doosje wordt tussen de gewassen opgehangen. Beelden zeggen in dit geval veel meer dan woorden, in het filmpje hieronder wordt de werking uitgelegd. Als de veelzijdige specialist hebben we ook voor een vrolijke koffiebeker gezorgd voor de bezoekers en het personeel. 

Projectfoto's van Iperen

Lisa komt graag bij u op locatie de verpakkingsvraagstukken bespreken. Samen kijken we naar welke materialen het beste geschikt zijn om uw producten te verpakken en te presenteren. Vervolgens maakt zij na inventarisatie de scherpste offerte voor u!

Interesse in een offerte op maat?

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Publicatiedatum

22 maart 2021

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm