SENDCLOUD

OVER SENDCLOUD

Sendcloud is de alles-in-een verzendoplossing voor webshops die willen groeien. Het platform helpt online retailers de concurrentiestrijd aan te gaan door het volledige verzendproces, van checkout tot retouren, te optimaliseren. Veel webshops zien verzending als struikelblok, maar Sendcloud maakt hiervan een krachtig concurrentievoordeel.

Sinds 2012 is Sendcloud uitgegroeid van een eenvoudige applicatie tot een alles-in-een platform dat het volledige verzendproces automatiseert. De Eindhovense scale-up heeft inmiddels meer dan 15.000 klanten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Oostenrijk. Dankzij het SaaS-platform is het overhandigen van een pakket niet langer een simpele, zakelijke transactie, maar een belangrijk onderdeel van de klantbeleving.  

DE VERPAKKING

Onze accountmanager Lisa van Duijnhoven heeft samen met Sendcloud een multifunctionele verpakking ontwikkeld die perfect aansluit bij de huisstijl en look & feel van de Sendcloud producten. Na inventarisatie is er 1 formaat ontwikkeld dat multi inzetbaar is bij de verzendingen van Sendcloud naar klanten en partners. 

De buitenzijde van de verpakking is bedrukt en is strak vormgegeven in het blauw en wit vanuit de huisstijl. Testpakketjes en bijvoorbeeld kleine attenties kunnen eenvoudig in het doosje worden geplaatst en door de bedrukte buitenzijde ontstaat een luxueuze verpakking. Zo sluit ook deze verpakking aan bij de missie van Sendcloud.

Publicatiedatum

5 oktober 2020

Lisa, onze accountmanager verpakkingen helpt u graag bij de ontwikkeling en uiteindelijke realisatie van uw verpakkingsconcept. Zij is telefonisch of per mail bereikbaar voor al uw vragen.

Ook op zoek naar een multifunctionele verpakking?

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm