Weststrate showroom

Projectinformatie
Weststrate, de veelzijdige specialist. We zijn de specialist in verpakkingen, alles voor kantoor, audiovisueel en facilitair. Al deze specialismen zitten allemaal onder één dak. Des te meer is het voor ons een uitdaging te laten zien wat Weststrate precies doet. 15 jaar geleden, in 2004, opende we het nieuwe pand aan de Herculesweg in Middelburg. In 2018 was het tijd voor een nieuwe showroom in het pand.

Onze wens
In de loop der jaren groeide de behoefte aan een andere invulling van onze showroom, een enorme ruimte van ongeveer 400m2 moest opnieuw ingericht worden met als uitgangspunt een plek om Weststrate te beleven, om klanten te inspireren en elkaar te ontmoeten. We wilden genoeg ruimte creeëren om alle verschillende onderdelen van ons bedrijf te laten zien aan onze klanten en bezoekers.

 

Werkwijze
De ruimte is ingericht in verschillende delen. Zo komen de drie aspecten beleven, inspireren en onmoeten extra goed tot hun recht. In onze nieuwe showroom wilden we ruimte voor onze monsterkamer. De oorspronkelijke monsterkamer bevond zich op de eerste verdieping en hier bewaarden we onze mooie bedrukte en gepersonalliseerde verpakkingen van onze klanten. Ook wilden we genoeg ruimte voor onze kantoor- en audiovisuele artikelen. Deze ruimte hebben we gecreeërd door de indeling van de showroom volledig om te gooien. Waar de balie in onze oude showroom achterin de winkel te vinden was staat de balie nu voor de ingang. Bij de ontvangstbalie nodigen we u van harte uit voor een heerlijk bakje koffie of thee

Resultaat
De meest gangbare kantoorartikelen kunt u direct in het eerste deel van de showroom bekijken. Tegenover het winkelgedeelte vormt een prachtige groene ‘kas’ de basis voor een ontmoeting met alle mogelijkheden en nieuwste producten op het gebied van projectinrichting: van werkplekopstellingen, tot losse bureaus, kasten, vergadermogelijkheden en de nieuwste stoelen. Op een witte module stelen diverse printers de show. Van tafelmodellen tot multifunctionals, voor ieder bedrijf is er een printer die past bij de wensen. In onze showroom staan de nieuwste audiovisuele snufjes, presenteer- en vergadermogelijkheden op digitale whiteboards en touchscreens, waarbij gemaakte notities direct kunt gedeeld kunnen worden. Helemaal nieuw is ons verpakkingsatelier, een ruimte vol inspiratie. In ons assortiment hebben we een scala aan mogelijkheden in zakjes, bakken, tassen, dozen, sluitmaterialen, folies en verzendoplossingen. Neem het gerust eens een product dat een verpakking nodig heeft mee naar onze showroom, onze specialisten denken graag mee er is voor ieder product een passende oplossing.

Inspireer. beleef. ontmoet Kom je snel een kijkje nemen in onze prachtige showroom. Laat u inspireren door onze prachtige referenties en functionele kantoorinrichtingen. De koffie staat klaar!

U bent van harte welkom in onze showroom

Claudia Oele

Gastvrouw Showroom

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm