BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
Xenos kiest voor Weststrate shoppers
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Over Xenos

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Een combinatie van food en non food voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten. Xenos is één van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Alles wat je in de Xenos winkel vindt is dus net even anders. Shoppen bij Xenos is daarom gezellig anders, een beetje als een bazaar. Een koopjesparadijs waar je steeds weer wordt verrast door leuke, lekkere en altijd laag geprijsde producten die gezellig anders zijn.

Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 één van de succesvolle winkelformules in Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit China en India werden geïmporteerd. Artikelen die nog nergens anders in de schappen lagen en daarmee direct leuk, lekker én anders waren.

Xenos groeide door de jaren heen uit tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook online te verkrijgen zijn.

Over de shoppers

We hebben samen met de afdeling inkoop ervoor gezorgd dat deze twee shoppers met kaketoe en zebra motief binnen no time geleverd zijn. We hebben deze opdracht binnen zes weken kunnen leveren aan Xenos. De shoppers zijn gemaakt van PP woven materiaal, een supersterk materiaal, draagkracht van ongeveer 12kg en perfect herbruikbaar. Dit materiaal kan uitstekend bedrukt worden met een full colour dessin, voor Xenos is een dessin met een kaketoe en een zebra gekozen. De tassen zijn voorzien van stevige draaglussen zodat er vele aankopen in kunnen worden vervoerd.Recent hebben we nog drie andere dessins mogen leveren waarvan er onderstaand twee zijn afgebeeld.

Behalve de productie van draagtassen, al dan niet bedrukt, kunnen we ook u op logistiek gebied ontzorgen. We beschikken over twee distributiecentra met ruim 20.000 palletplaatsen. De opslag, handling en levering kunnen we volledig uit handen nemen. 

Wilt u direct draagtassen bestellen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met onze specialist:

Dominique Nijssen 06-31 91 23 05 of vraag direct online een offerte aan. We helpen u graag verder.

Xenos shoppers

1

Publicatiedatum

20 april 2021

Dominique helpt u graag bij de keuze van de draagtas voor uw bedrijf. Bel of mail haar vandaag nog om een afspraak te maken. Of kom langs in onze belevingsshowroom waar u in ons verpakkingsatelier alle mogelijkheden kunt bekijken.
Interesse in een offerte op maat?
Neem contact op met Dominique Nijssenonze accountmanager verpakkingen.