Koninklijke Zeelandia Groep b.v.

Weststrate en KZG

KZG is een zelfstandige internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen. De hoofdvestiging is in Zierikzee, waar ongeveer 430 medewerkers werkzaam zijn. Naast de productie in een vijftal fabrieken in Zierikzee, vindt productie plaats in circa 23 lokale vestigingen verspreid over de hele wereld. In Zierikzee is het centrale distributiecentrum gevestigd van waaruit de producten hun weg vinden naar een bakkerij in binnen- of buitenland. Opgericht in 1900 door de Nederlandse familie Doeleman, is Zeelandia uitgegroeid tot een wereldwijde speler op de markt van bakkerijgrondstoffen. Vandaag de dag ontwikkelen ruim 3.000 toegewijde medewerkers wereldwijd producten die aansluiten op de lokale smaak en behoeften in circa 100 landen.

KZG is al jarenlang een trouwe klant bij Weststrate, gestart met verpakkingen zoals tape, dozen en folies en later uitgebreid met andere productgroepen zoals facilitaire producten en meubilair. Ons team van specialisten heeft een fijne samenwerking opgebouwd zodat we alert kunnen inspelen op allerhande vragen en KZG zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Hieronder geven we u graag een impressie van wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Werkwijze

KZG is op zoek naar leveranciers die meedenken en vervolgens na inventarisatie hoogwaardige producten kunnen leveren en eventueel bedrukte artikelen zoals folies, displays kunnen opslaan zodat ze op afroep kunnen worden afgenomen. Onze specialisten op facilitair, meubilair en verpakkingsgebied inventariseren eerst altijd de eisen en wensen van KZG en spelen daarnaast in op trends in de markt. Na een open discussie met veel persoonlijk contact komen onze specialisten met voorstellen die aansluiten bij de wensen van KZG.

In het assortiment verpakkingen is de presentatie van de artikelen naar de brood- en banketbakkerijen zeer belangrijk vandaar de inzet van gepersonaliseerde folies, waaronder topseal folies, stretchfolie, laminaatfolie, handwikkelfolie en displays.

Samen met de marketing afdeling van KZG heeft Lisa een toonbankdisplay voor Vikorn volkorenbrood en een presentatiekoffer voor lossingsmiddelen ontwikkeld. Bij aankoop van een Vikorn volkorenbrood kreeg de klant een doosje met jammetjes cadeau. Deze display past eenvoudig op een toonbank en de boodschap wordt duidelijk gecommuniceerd.

Bij de introductie van lossingsmiddelen voor de bakkerijen was een presentatiekoffer nodig voor de salesteams. Hiervoor heeft Lisa een luxe bedrukte presentatiekoffer ontwikkeld met lederen handgreep, voorzien van foam inlay waarin de producten gepresenteerd worden. In het deksel van de koffer is een videokaart geplaatst waarop de gebruiker een instructiefilm kan bekijken. Deze presentatiekoffer is door de inzet van medewerkers van sociale werkplaatsen afgevuld en vervolgens in heel Europa door de verschillende salesteams ingezet.

Naast verpakkingen zijn we ook het aanspreekpunt voor facilitaire producten van handdoekroldispenser, afvalzak tot complete afvalverwerkingssystemen, we vinden samen een passende oplossing. In de panden bij KZG zijn afvalbakken geplaatst zodat er eenvoudig gescheiden afvalinzameling kan plaatsvinden. De toiletinrichting is geen ondergeschoven kindje, maar krijgt met de inzet van duurzame Satino producten de uitstraling die het verdient.

Ook wordt er ingespeeld op trends in de markt en worden er waar mogelijk zit/sta bureaus ingezet waarbij ook alle kabels direct worden weggewerkt om ervoor te zorgen dat de KZG medewerkers op een ergonomische, vitaal verantwoorde manier kunnen werken.

KZG is zeer tevreden, zij hebben hun assortiment kunnen optimaliseren. Ook over de service bij Weststrate zijn ze erg tevreden. Tegenwoordig is KZG totaalklant bij Weststrate, van folies tot hoogwaardige displays, van zit/sta bureaus, handdoekrol dispensers tot afvalverwerkingssystemen. Weststrate is met recht de veelzijdige specialist op het gebied van verpakkingen en alles voor kantoor en luistert naar de klant!

Projectfoto's

Interesse in een offerte op maat?

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm