Zeeuwse Bibliotheek

Projectinformatie
Vanuit de Zeeuwse Bibliotheek (ZB) kwam een verzoek tot herinrichting met nieuw eigentijds meubilair en audiovisuele oplossingen. Ook de inrichting van de bestuurskamer stamde nog uit de jaren 80 en was dus dringend aan vervanging toe.

Klantwens
Na een oriënterend gesprek kwam naast de functionaliteit van de ruimte al snel een specifiek thema ter sprake. In de ZB is ‘Zeeland’ steeds als inspiratie bron gebruikt en was de wens dit ook weer terug laten komen in de bestuurskamer. Zee en strand zijn dan een logisch uitgangspunt. Echter is de focus vooral gelegd op het gevoel dat je hebt als je op het strand bent. Dit uit zich voornamelijk in het kleurgebruik; zandbeige, blauw en in de materialen: hout, staal, beton etc.
 

Resultaat
De vloerbedekking bijvoorbeeld. Deze bestaat uit verschillende motieven die respectievelijk zand, keien en een plankenpad voorstellen. De wanden zijn wit geschilderd en ook de wandkasten hebben deze kleur. Op een wand is een vervaagde fotoprint (foto door Tim van Eenennaam) van strand met de zee geplaatst en voor de ramen staan plantenbakken met ‘helmgras’. De ovale vergadertafel met geïntegreerd aansluitmogelijkheden, de luxe vergaderstoelen en voor afwisseling sta tafels dicht bij het inpandig buitenterras bieden ruimte voor een informeel overleg. Alles met als doel een eenheid te ontwerpen die past binnen de ingezette huisstijl van de ZB. Om de sfeer te behouden is gekozen voor het wegwerken van het projectiescherm en projector boven het systeemplafond. 
 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Senior Accountmanager

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm