Bedrukte koffiebekers

Ben je een echte koffieliefhebber of zoek je een doeltreffende manier om jouw bedrijfslogo of eigen ontwerp onder de aandacht te brengen? Dan zijn bedrukte kartonnen koffiebekers dé manier. Koffiebekers met je eigen ontwerp en bedrukking vallen overal op en doen het bij iedereen goed! Want iedereen drinkt wel eens koffie of thee in een kantine, ontvangst- of wachtruimte en het logo op de koffiebekers trekt onbewust je aandacht. Laat ons jouw koffiebekers bedrukken en biedt ze aan in je winkel, ontvangstruimte of bedrijfskantine en tijdens een beurs of evenement.

Een beker met unieke opdruk is een uitstekend idee als je op zoek bent naar een mooie give-away of als disposable in een winkel, sport- of bedrijfskantine. Op die manier kunt je jouw merk of slogan maximaal onder de aandacht brengen. Je koffiebeker wordt direct ingezet als reclamemiddel. Want bedenk eens hoeveel bekers er per dag in de kantine of winkel doorheen gaan. Tijdens een koffiepauze ontspan je en ben je even niet bezig met werk of andere zaken, waardoor een tekst of logo op een koffiebeker onbewust toch je aandacht trekten. Op die manier wordt jouw merk, evenement of product zichtbaar en maak je slimme reclame.

Van goedkope koffiebekers in standaard wit tot bekers met een luxe opdruk, bij ons is alles mogelijk. Bovendien houden wij ook rekening met het milieu, want we bieden 100% biologisch afbreekbare bekers aan. De bekers kun je gebruiken voor in de bedrijfskantine of als koffiebeker to go. Weststrate heeft als verpakkingsspecialist al diverse koffiebekers mogen leveren aan uiteenlopende bedrijven. Onder meer voor ziekenhuizen, sportverenigingen, bedrijven, winkels en overheidsinstanties hebben wij bedrukte koffiebekers mogen ontwikkelen. Bekijk onderstaande referenties en laat je inspireren!

Er bestaan tal van bedrukkingsmogelijkheden voor het bedrukken van kartonnen koffiebekers. Bij Weststrate werken we met verschillende druktechnieken. Voor het bedrukken van koffiebekers maken we gebruik van flexodruk en digitale bedrukking. Flexodruk is een uitstekende manier om kartonnen koffiebekers goedkoop te bedrukken. De techniek van inline bedrukken met behulp van flexibele drukvormen, de zogeheten clichés, is met name interessant voor middelgrote en grote oplages. Het bedrukken van bekers door middel van flexodruk is relatief goedkoop omdat de bedrukking inline, tijdens het maken van de koffiebekers, wordt aangebracht. Met deze techniek kunnen koffiebekers volledig in full color worden bedrukt.

Een tweede bedrukkingsmogelijkheid is digitale bedrukking, dat is vergelijkbaar met een normale kleurenprinter. Bij digitaal drukken worden de beelden direct vanaf de bestanden afgedrukt zonder tussenkomst van een clichéplaat. In plaats van inkt wordt hier gebruikt gemaakt van digitale printer toners. Dat maakt het bedrukken een stuk flexibeler, want zo kun je met lage opstartkosten je koffiebekers laten bedrukken. Benieuwd welke druktechniek bij jouw ontwerp voor bedrukte koffiebekers past? Stuur ons een bericht of neem contact op met één van onze verpakkingsspecialisten.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 301 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm