Desinfectiezuilen

Maak het uw bezoekers gemakkelijk om eenvoudig en hygiënisch hun handen te desinfecteren. Deze vriendelijk vormgegeven zuil is voorzien van een BlackSatino dispenser in de kleur zwart of wit. De desinfectiezuil is geheel uitgevoerd in berkenmultiplex voorzien van wit laminaat afwerking.

Door de zuil te voorzien van uw huisstijl in de vorm van een plakfolie sluit de desinfectiezuil naadloos aan op de huisstijl van uw organisatie.

Deze hygiënezuil is geplaatst op een voetplaat van 60cmx50cm. De totale hoogte is 160cm.

De desinfectiezuil wordt voorzien van een BlackSatino dispenser. De BlackSatino zeepdispenser heeft een modern, stijlvol en compact design. De dispenser werkt met BlackSatino alcohol cartridges en werkt vrij van elektronica en batterijen.

BlackSatino NiQs alcoholgel is een huidvriendelijke handreiniging zonder kleur- en geurtoevoeging. De cartridges zijn hygiënisch, makkelijk en snel verwisselbaar. Deze alcoholgel is CTGB gecertificeerd en voldoet daarmee aan de gestelde eisen. Met de Cradle to Cradle certificering en CO2-neutrale productie draagt het gebruik dagelijks bij aan het reduceren van de ecologische voetafdruk van jouw organisatie.

Neem contact met ons op om uw desinfectiezuil te personaliseren of bestel direct een gepersonaliseerde zuil door artikelnummer T2800088637 toe te voegen aan uw bestelling, wij nemen contact met u op betreffende de opmaak van de belettering.

Direct meer informatie? Vul onderstaand contactformulier in of informeer bij onze accountmanager Giovanni Kaijser via 0615856453 of mail naar giovanni.kaijser@weststrate.nl.

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm