Keuzehulp

Kies voor een 'nieuw' toilet en realiseer dit in slechts 3 stappen

Het toilet, het lijkt de meest oninteressante ruimte van je bedrijf of winkel maar niets is minder waar. De sanitaire voorzieningen zijn vaak de meest bezochte plek door bezoekers en is een ruimte die het gevoel geeft het dichtst in je persoonlijke ruimte te komen. Eerder schreven we daarom al over de basisprincipes waaraan je toiletinrichting zou moeten voldoen. In deze keuzehulp laten we zien hoe je met het assortiment van Satino in 3 stappen een perfecte stijlvolle en op elkaar afgestemde sanitaire voorziening kunt creëren.

Satino Premium 
Satino hygiënepapier draagt de gerenommeerde milieukeurmerken Europees Ecolabel en FSC® recycled”. Zorg voor het milieu, aantrekkelijke vormgeving en praktische inzetbaarheid komen samen in dit concept. De gebruiksvriendelijke en stijlvolt vormgegeven dispensers zijn voorzien van een venster voor het eenvoudig aflezen van het vulmoment, zo zijn dispensers altijd op tijd gevuld voor uw gasten.

Satino Black
Hoogwaardige kwaliteit, modern design én de absolute top op het gebied van duurzaamheid. Een combinatie die Satino Black uniek maakt. De circulaire eigenschappen zijn een statement binnen de branche. En daarmee is Satino Black de nieuwe standaard. Ontdek die nieuwe standaard, ga voor maximale duurzaamheid en maak je toiletruimte volledig circulair.

Het belangrijkste onderdeel in het toilet is toch wel het toiletpapier. Je kan zoveel mooie tegels, toiletpotten, zeep, toiletborstels en luchtverfrissers in het toilet plaatsen, zonder toiletpapier is een toiletbezoek zéker geen feestje. Toiletpapier binnen handbereik is een must, een reserverol een musthave. Het toiletpapier van Satino Black bestaat uit  2-laags cradle to cradle papier. Een toiletrol kan aan een 'normale' toiletrolhouder gehangen worden maar om direct, binnenin de dispenser, te voorzien in een reserverol is het gebruik van een dispenser een uitkomst. 

Een schoon en fris toilet wordt mede mogelijk gemaakt door luchtverfrissers, toiletborstels, afvalbakken en dameshygiënebakken. Het mooie van de Satino productlijn is dat ook deze artikelen passen binnen de strakke vormgeving en dus zeker een visitekaartje zijn voor uw bedrijf. De handige luchtverfrissers kunnen in een dispenser geplaatst worden maar kunnen ook los in de ruimte geplaatst worden. De toiletborstel is strak vormgegeven en een reserveborstel is los bij te bestellen. De afvalbakken kunnen zowel op de vloer geplaatst worden maar ook muurbevestiging is mogelijk zodat de vloer vrij blijft. En zelfs aan de kleinste details is gedacht, de ruimte wordt helemaal afgemaakt met een handige wandhaak en een stijlvolle houder voor hygiënezakjes.

Het toiletbezoek is ook altijd een mooie gelegenheid om je even op te frissen. Handen wassen, een blik in de spiegel. Met de satino zeepdispensers of alcoholgeldispensers heeft de gebruiker in een handomdraai frisse gewassen handen die gebruiksvriendelijk afgedroogd kunnen worden met een handdoekje uit de stijlvol vormgegeven handdoekdispenser. Klaar met afdrogen? De afvalbak staat klaar om de handdoekjes in te deponeren!

Met de praktische Satino Smart dispensers trakteer je gasten op een schoon en fris Satino toilet. De volledig op elkaar afgestemde producten vormen een stijlvol en strak geheel en geven iedere toiletinrichting een verzorgde uitstraling. De dispensers worden gevuld met milieuvriendelijk papier en gecombineerd met handige accessoires en je toiletten zijn compleet in een handomdraai. De slim en elegant vormgegeven dispensers zijn voorzien van een venster voor het eenvoudig aflezen van het vulmoment.

Hoe schoner je toiletvoorziening, hoe zorgvuldiger gebruikers met de voorziening omgaan. Door een schoon toilet aan te bieden maak je bezoekers kenbaar dat je waarde hecht aan hygiënische voorzieningen en voelen gebruikers zich welkom binnen de onderneming. Comfort is belangrijk in een ruimte die binnen de persoonlijke ruimte van de gebruikers komt. Sanitaire ruimtes die ingericht zijn met Satino Black krijgen daarnaast een extra “keurmerk” door het plaatsen van de speciale Satino Black wandtegel.

Meer informatie? Neem dan snel contact op met onze accountmanager.

Specialist

Erwin Dekker

Verkoop binnendienst

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm