BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Contacta 2022

10-10-2022 - Auteur: Weststrate

Dit jaar gaat Contacta gelukkig weer door zoals van ouds, Contacta is hét netwerkevent voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen! Natuurlijk is Weststrate hierbij aanwezig.
Dit jaar vindt Contacta plaats van 8 tot en met 10 november in de Zeelandhallen te Goes en het thema is ‘Een nieuwe Balans’. Wij zijn dit jaar te vinden op het BCK plein standnummer 401. Wij staan hier samen met de andere leden van de Business Club Kloetinge. Bij onze stand zal u worden verwelkomd door onze accountmanagers die u graag te woord staan. Elke divisie binnen Weststrate zal worden vertegenwoordigd op de stand. De divisies zijn kantoor, verpakkingen, meubilair en facilitair. We hopen u daar te zien!
Vraag via de button onderaan de pagina eenvoudig uw ticket aan.

Industriële verpakkingen

We laten u graag zien welke verpakkingsoplossingen wij direct uit voorraad kunnen leveren. 
Ook denken we mee voor uw op maat gemaakte verpakkingen. Van onbedrukt tot bedrukt. Tijdens Contacta kunt u allerlei verpakkingen van lokale en landelijke partijen bekijken.

Vraag onze specialisten ook naar de scherpe pallet actie!

Detail handel verpakkingen

We presenteren u graag op maat gemaakte verpakkingen voor de detailhandel, zoals verzenddozen die door enkel bedrukking aan de binnenzijde diefstal tijdens transport reduceren. En innovatieve heat-sealed shoppers die volledig machinaal worden gemaakt, waardoor er geen handwerk meer nodig is. Dat scheelt kosten en levertijd! Ook presenteren we PP woven shoppers, herbruikbaar en 100% recyclebaar.

Facilitaire artikelen

Binnen ons assortiment facilitaire artikelen presenteren we met trots de innovatie BlackSatino GreenGrow, duurzaam hygiënepapier gemaakt van olifantengras, van Zeeuwse bodem! Ook kunt u de slimme Tork Peakserve uitproberen en tonen we de nieuwste recyclingsystemen voor afvalscheiding en besparende afvalzakken.

Meubilair, AV-oplossingen en kantoorartikelen

We presenteren een ergonomische werkplek met een zit/sta bureau en ergonomische zitoplossingen. Ook laten we u alles zien op het gebied van duurzame en ergonomische kantoorartikelen en vertellen we u graag meer over akoestische oplossingen.
Op het gebied van AV hebben we als eerste ter wereld het Yealink Meetingboard! Dit scherm heeft alles wat nodig is om digitaal te vergaderen.

Over Contacta

Ruim 350 exposanten zijn aanwezig op het netwerkevent op 10.000m2 beursvloer binnen de Noordzeehal en Westerscheldehal van de Zeelandhallen in Goes. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops. Het hart van de netwerkbeurs zijn de vele exposanten. Daaromheen wordt een gevarieerd programma samengesteld met seminars en workshop. Deze activiteiten zijn onderdeel van de 10.000m² beursvloer.

  • +/- 350 Exposanten
  • 24.000 bezoekers
  • 10.000m² beursvloer
  • 300 exposanten uit alle branches
  • Contacta Arena (seminars met bekende Nederlanders)
  • Contacta College (verdiepende workshops)
  • Live TV- & radio uitzendingen

Locatie: Zeelandhallen, Goes

Meer informatie op Contacta.nl