BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Feestelijk tekenen met Edding stiften tijdens de feesttekenweken bij Weststrate!

28-11-2023 - Auteur: Annemarie Nieuwdorp

Bij Weststrate weten we als geen ander dat de juiste kantoorartikelen niet alleen functioneel, maar ook inspirerend kunnen zijn. Daarom introduceren we met trots de feesttekenweken met Edding! Een unieke gelegenheid om uw creativiteit de vrije loop te laten en feestelijke sferen te creëren met de prachtige Edding stiften.

Ontdek de Magie van Raamtekeningen met Edding:

Of u nu een horecaondernemer, winkeleigenaar, leerkracht of zorgprofessional bent, de Feesttekenweken bieden voor ieder wat wils. Met de Edding stiften, verkrijgbaar in diverse kleuren, diktes en materialen, wordt het eenvoudig om de mooiste raamtekeningen te maken. Denk aan gouden, zilveren, koperen, witte en metallic kleuren die uw creaties tot leven brengen. Op de website van Edding vindt u gratis handige sjablonen die het tekenen nog makkelijker maken. Of u nu op zoek bent naar feestelijke ontwerpen voor de feestdagen, seizoensgebonden decoraties of gewoon creatieve uitingen, Edding biedt volop mogelijkheden.

Showroom & webshop 

De Edding stiften zijn niet alleen online te bestellen via onze webshop, maar ook verkrijgbaar in onze showroom. Kom langs en laat u inspireren door de veelzijdigheid van Edding. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u de juiste stiften in handen krijgt voor uw creatieve projecten.

Ideaal voor Diverse Sectoren:

Of u nu de sfeer wilt verhogen in een restaurant, de aandacht wilt trekken in een winkel, een educatieve omgeving wilt verrijken of de zorginstelling wilt opfleuren, Edding biedt de perfecte oplossing.De Feesttekenweken zijn dé gelegenheid om uw creativiteit de vrije loop te laten. Download sjablonen, experimenteer met kleuren en diktes, en tover uw ramen om tot ware kunstwerken. Maak van deze periode een feestje met Edding en Weststrate!

Showroom actie

Tijdens de feesttekenweken kunt u bij aankoop van 2 Edding producten in de showroom een gratis krijtstift om op uw ramen te schrijven of te tekenen uit kiezen. Let op, op=op en de actie geldt alleen zolang de voorraad strekt. Kijk voor inspiratie hier 

De Feesttekenweken zijn begonnen, laat het feest op de ramen beginnen!

Specialist
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.