BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Nieuw de HushHybrid en de Chillout banken

28-07-2021 - Auteur: Annabel Lampert

HushHybrid

De hushHybrid is speciaal ontworpen om aan iedere behoefte op kantoor te voldoen. Zo biedt de hushHybrid comfort en een akoestische werkomgeving voor solowerk, voornamelijk tijdens videoconferenties. Het in diepte verstelbare tafelblad garandeert werkcomfort en de ruimte is binnen een paar minuten volledig geventileerd. Hierdoor kan de gebruiker een lange tijd ongestoord en geconcentreerd werken.

De hushHybrid maakt het mogelijk dat iedereen op kantoor over de mogelijkheid beschikt om langdurig ongestoord te (video)bellen. Er zijn verschillende opties aanwezig om het interieur verder uit te breiden met een ophangmechanisme voor een all-in-one computer (of een beeldscherm bevestigd volgens de Vesa standaard) en esthetische LED-wandverlichting aan de zijkanten van het scherm. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker altijd goed zichtbaar is tijdens een videogesprek.

Dankzij het lage gewicht en het kleine formaat kan de hushHybrid voldoen aan de behoefte van vrijwel iedere organisatie. De USB-poorten, het geïntegreerd zitje, de bijgeleverde wielen en de regelbare verlichting zorgt er daarnaast voor dat deze ruimtes erg gebruiksvriendelijk zijn.

Geluidsoverlast is de nummer één ergernis op kantoor. Maar dat is nu verleden tijd. Zo kan er urenlang comfortabel en ongestoord gewerkt worden in deze hybride werkplek, zonder dat andere collega’s hier last van hebben.

 

HushHybrid

1

USP's van de hushHybrid

  1. Onze units hebben zeer goede akoestiek eigenschappen. Wij zijn 1 van de beste.
  2. Onze units hebben perfecte ventilatie.
  3. Onze units zijn verplaatsbaar
  4. Onze units hebben een anti-virus coating
  5. Eigentijds design.
  6. Complete familie, voor iedere taak een andere unit.

Chillout banken

De Chillout is een akoestische bank met karakteristiek houten elementen in combinatie met gestoffeerde wanden.

Loungen binnen een kantooromgeving is iets wat op dit moment een moderne combinatie is. Kantoren en medewerkers veranderen in hun samenzijn en hierop is Mikomax verder gegaan. Een product wat hiervoor is ontwikkelt is deze loungebank / akoestische bank. De Chillout is namelijk uitermate geschikt om in alle rust en privacy een persoonlijk of zakelijk gesprek te voeren, maar ook om een moment voor uzelf te pakken. Met meerdere mensen apart of samen een gesprek voeren met alle comfort om u heen. In deze akoestische bank voelen medewerkers zich uitermate op hun gemak waardoor de productiviteit zal worden verhoogd op kantoor.

Chillout banken

1

Compleet assortiment

Benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben voor akoestische oplossingen? 

Bekijk hier de keuzehulp pagina over betere akoestiek en privacy.

John Provoost
Accountmanager meubilair
Leon van Treijen
Verkoop binnendienst en planning meubilair