BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Nieuw! Filex standaard in assortiment

02-06-2023 - Auteur: Weststrate

Sinds kort heeft Weststrate een groot deel van het assortiment van Filex standaard in het assortiment. Dat wil zeggen dat deze artikelen direct online te bekijken en bestellen zijn bij Weststrate. 
Filex is specialist in ergonomische oplossingen voor elke werkplek. Zo hebben ze een zeer breed aanbod aan monitorarmen, computerhouders en de benodigde elektrificatie.

Monitoramen

De kern van ergonomisch werken is het hebben van een goede houding. Dit kan alleen bereikt worden wanneer meubilair en apparatuur is afgestemd op het lichaam van de werknemer. Monitorarmen zijn essentieel om computerschermen op de juiste positie te plaatsen. Een ergonomische houding bevordert het comfort en de productiviteit van de computerwerkzaamheden. Tevens zorgen monitorarmen voor meer ruimte op het bureau. 

Filex heeft meerdere series monitorarmen met elk hun eigen design en functionaliteit. Er zijn complete sets, standaard configuraties maar ook systemen die volledig modulair op te bouwen zijn. Voor elke werkplek een oplossing dus! Op de website van Filex vindt u alle informatie over de monitorarmen en heel prettig, op de productpagina's vindt u een handige configurator per serie om uw ideale monitoropstelling samen te stellen!

Computerstandaarden

Bij een prettige werkplek hoort ook een opgeruimd bureau, dus geef bijvoorbeeld uw computer een mooi plekje met een computerstandaard, ook wel CPU houder, onder uw bureau. 

Elektrificatie

Elektrificatie op de werkplek is ook van essentieel belang. Technische ontwikkelingen en het tegelijkertijd willen gebruiken van een computer, laptop, tablet en smartphone, vragen om de nodige mogelijkheden voor stroom, beeld, geluid en data. Met zowel opbouw-, inbouw- en onderbouw apparatuur biedt Filex alles oplossingen, óók voor QI (draadloos) opladen. 

Advies op maat

Op de website van Filex vindt u heel overzichtelijk alle oplossingen die zij bieden. Neem daar zeker een kijkje! Heeft u vragen of wilt u advies of een offerte op maat? Onze meubilair specialisten John en Lotte staan u graag te woord! Neem gerust contact op.