BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Op weg naar Duurzaamheid: Gemeente Middelburg kiest voor herbruikbare Mokken

10-10-2023 - Auteur: Weststrate

Als het gaat om duurzaamheid, zijn kleine veranderingen vaak degenen met de grootste impact. De Gemeente Middelburg heeft recentelijk een geweldige stap gezet in de richting van een groenere toekomst, en wij bij Weststrate zijn er trots op hieraan te hebben bijgedragen.

In plaats van wegwerpbekertjes te gebruiken, heeft de Gemeente Middelburg besloten over te stappen op herbruikbare porseleinen mokken en glazen. Maar dat is niet het enige bijzondere aan deze mokken; ze dragen ook het logo van de Gemeente, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een sterk herkenbaar element. Vanaf 1 januari 2024 komt er een algemeen verbod op wegwerpbekers, alles hierover lees je hier. Nieuwsitem

Deze beslissing van de Gemeente Middelburg om groener te worden, spreekt boekdelen over hun toewijding aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Maar wat nog belangrijker is, is dat het anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Waarom overstappen op herbruikbare mokken?

  1. Milieuvriendelijkheid: Wegwerpbekertjes zorgen voor veel afval en belasten onze stortplaatsen en oceanen. Herbruikbare mokken verminderen deze negatieve impact en verminderen de behoefte aan grondstoffen.

  2. Kostenbesparend: Op de lange termijn zijn herbruikbare mokken en glazen veel kostenefficiënter dan het constant moeten aanschaffen van wegwerpbekers.

  3. Milieubewustzijn: Het gebruik van herbruikbare mokken straalt een sterke boodschap uit naar medewerkers, bezoekers en klanten over uw betrokkenheid bij milieubescherming.

  4. Branding: Net als de Gemeente Middelburg kunt u uw logo op deze mokken plaatsen, waardoor ze een krachtige marketingtool worden die uw merk versterkt.

  5. SUP-Wetgeving: Vanaf 1 januari 2024 komt er een verbod op wegwerpbekertjes 

Weststrate: Uw Partner voor Herbruikbare Oplossingen

Als u geïnspireerd bent door het initiatief van de Gemeente Middelburg en ook wilt overstappen op herbruikbare alternatieven, staan wij bij Weststrate klaar om u te helpen. We bieden een breed scala aan herbruikbare mokken en glazen, aangepast aan uw behoeften en voorzien van uw eigen branding. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wacht niet langer; neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen bij deze overgang. Laten we samen stappen zetten naar een groenere en schonere wereld!

Mokken voor De Gemeente Middelburg

1
Neem contact op met Annemarie Nieuwdorp onze verkoop binnendienst kantoorartikelen.