Nieuws

Smartphonehouder voor in het toilet

10-12-2019 - Auteur: Wilma Willemstijn

Eerder schreven we al over de aandachtspunten bij het inrichten van de sanitaire voorziening van je bedrijf. Onder andere kleine extra’s als een kledinghaakje aan de deur zorgen ervoor dat bezoekers zo comfortabel mogelijk het toilet kunnen bezoeken zonder jassen en tassen op de grond te moeten zetten of onhandig vast te moeten houden. Tegenwoordig hebben bezoekers echter vaak een, voor hen, belangrijke accessoire mee: de smartphone.

Ken je dat? Je smartphone heb je in je hand, in je broekzak, kontzak..... en dan moet je deze neerleggen in de toiletruimte.... maar waar? Je hebt geen tas of jas mee dus op de toiletrolhouder? Kan, maar niet alle toiletrolhouders hebben een vlakke bovenzijde. Dit probleem is nu verleden tijd, want wij hebben de oplossing!

De houder is gemaakt om je smartphone op te plaatsen en een jas aan te hangen. Leuk detail is dat de houder gemaakt is van restmateriaal. Zooi is een 100% Nederlands merk dat woonaccessoires maakt van restmateriaal. Door het materiaal te 'upcyclen' (hergebruiken van materiaal door er iets meer 'waarde' van te maken) zijn er prachtige unieke producten van te maken. 

In combinatie met de prachtige productlijn van Satino Black is de smartphonehouder een musthave in ieder toilet. 

Smartphonehouder toilet
Smartphonehouder kopen
Smartphonehouder kapstok
multifunctionele smartphonehouder

Wilma Willemstijn

Wilma Willemstijn

Accountmanager facilitair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm