BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Smartphonehouder voor in het toilet

10-12-2019 - Auteur: Wilma Willemstijn

Eerder schreven we al over de aandachtspunten bij het inrichten van de sanitaire voorziening van je bedrijf. Onder andere kleine extra’s als een kledinghaakje aan de deur zorgen ervoor dat bezoekers zo comfortabel mogelijk het toilet kunnen bezoeken zonder jassen en tassen op de grond te moeten zetten of onhandig vast te moeten houden. Tegenwoordig hebben bezoekers echter vaak een, voor hen, belangrijke accessoire mee: de smartphone.

Ken je dat? Je smartphone heb je in je hand, in je broekzak, kontzak..... en dan moet je deze neerleggen in de toiletruimte.... maar waar? Je hebt geen tas of jas mee dus op de toiletrolhouder? Kan, maar niet alle toiletrolhouders hebben een vlakke bovenzijde. Dit probleem is nu verleden tijd, want wij hebben de oplossing!

De houder is gemaakt om je smartphone op te plaatsen en een jas aan te hangen. Leuk detail is dat de houder gemaakt is van restmateriaal. Zooi is een 100% Nederlands merk dat woonaccessoires maakt van restmateriaal. Door het materiaal te 'upcyclen' (hergebruiken van materiaal door er iets meer 'waarde' van te maken) zijn er prachtige unieke producten van te maken. 

In combinatie met de prachtige productlijn van Satino Black is de smartphonehouder een musthave in ieder toilet. 

1
Smartphonehouder toilet
Smartphonehouder kopen
Smartphonehouder kapstok
multifunctionele smartphonehouder
Wilma Willemstijn
Neem contact op met Wilma Willemstijn onze accountmanager facilitair.