BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate op de Contacta 2021

28-10-2021 - Auteur: Weststrate

UPDATE 15 november 2021 vanuit de organisatie:

Contacta staat voor elkaar ontmoeten, tijd nemen voor elkaar in een ontspannen sfeer. Naar aanleiding van de persconferentie dit weekend en een constructief overleg met de Gemeente Goes hebben we moeten wij u helaas mededelen, dat Contacta 30 november, 1 en 2 december 2021 niet door kan gaan.

Heeft u vragen over verpakkingen, projectinrichting/thuiswerk faciliteiten, kantoor- en of facilitaire artikelen? Ons complete team van specialisten staat voor u klaar, neem vandaag nog contact met ze op!

 

Contacta: hét netwerkevent voor Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

We zijn aanwezig op hét netwerkevent in de Zeelandhallen te Goes op 30 november en 1+2 december. Onze kopstand met standnummer 401 is deze editie gesitueerd op het BCK plein. Samen met de Business Club Kloetinge gaan we er een prachtig evenement van maken.

Op onze stand kunt u kennismaken met onze accountmanagers en zullen er vanuit elke divisie verpakkingen, alles voor kantoor en facilitaire artikelen de noviteiten worden getoond. Zien we u daar? Vraag via onderstaande button direct uw ticket aan.

Over de Contacta

Ruim 350 exposanten zijn aanwezig op het netwerkevent op 10.000m2 beursvloer binnen de Noordzeehal en Westerscheldehal van de Zeelandhallen in Goes. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops.Het hart van de netwerkbeurs zijn de vele exposanten. Daaromheen wordt een gevarieerd programma samengesteld met seminars en workshop. Deze activiteiten zijn onderdeel van de 10.000m² beursvloer.

  • +/- 350 Exposanten
  • Exposanten uit alle branches
  • 24.000 bezoekers
  • 10.000m² beursvloer
  • Contacta Arena (seminars met bekende Nederlanders)
  • Contacta College (verdiepende workshops)
  • Live TV- & radio uitzendingen
  • Locatie: Zeelandhallen, Goes