Nieuws

Weststrate showroom

11-12-2018 - Auteur: Jan Hamelink

De afgelopen maanden stonden in het teken van de vernieuwing van onze showroom. Na 15 jaar was het tijd voor een update van onze 400m2 grote showroom. Het resultaat is een showroom waar ontmoeten, beleven en inspireren centraal staat.

In de showroom is een enorm atelier gecreëerd waar de ontelbare mogelijkheden op het gebied van verpakken worden gepresenteerd. Zowel bedrukte referenties als onbedrukte samples en voorraadartikelen. Het is tevens mogelijk je product mee te nemen naar onze showroom voor advies op maat. Alle verpakkingen zijn te bekijken en te 'beleven'.

In de groene 'kas' staat de projectinrichting centraal. Vergaderopstellingen, efficiënte werklplekken en bureaustoelen zijn in deze prettige ruimte uit te proberen en kun je kennismaken met de mogelijkheden op audiovisueel gebied.

Naast de maatwerk projecten is het ook mogelijk om uw kantoorartikelen en voorraadverpakkingen direct mee te nemen. De showroom heeft een apart winkelgedeelte waar deze artikelen als vanouds beschikbaar zijn.

Meer beeldmateriaal en uitgebreide info over de vernieuwing is te vinden op onze speciale projectpagina.

Kom (opnieuw) kennismaken met Weststrate. U bent van harte welkom voor een kopje koffie of thee en beleef, inspireer en ontmoet in onze prachtige sfeervolle showroom.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm