Beveland Wonen

Projectinformatie

Transparant, superzuinig, overal plek voor ontmoeting én bomvol circulaire spullen en materialen. Dit is het resultaat van de inrichting van het voormalige Rabobank kantoor te Goes. Als de projectinrichter voor RWS wonen waren we vanaf dag één nauw betrokken bij de verhuizing van Beveland Wonen (fusie van R&B wonen en RWS wonen) naar deze locatie.

In het gebouw is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van restmaterialen. Zo zijn er bijvoorbeeld 10 kilometer oude planken uit oude huurhuizen wederom ingezet om de wanden en de plafonds van de entreehal te bekleden. We hebben zoveel mogelijk oud meubilair een nieuw leven gegeven. Zo zijn de onderstellen van de oude bureaus behouden en zijn alleen de bureaubladen vervangen. Tevens zijn alle zittingen van de bureaustoelen vervangen en zijn de overige onderdelen gereinigd en geïmpregneerd. Bestaande kasten zijn voorzien van een nieuwe omtimmering, zodat ook hier revitalisering is doorgevoerd.

Het complete project hebben we in prettige samenwerking met de interieurarchitect Berith Keiser uitgevoerd.

 

Het resultaat

Het resultaat is een open omgeving waarbij er op de begane grond een prachtige entree is ontstaan waar ontmoet en vergaderd kan worden in een sfeervolle ruimte. Zitjes zijn voorzien van duurzame Felt stoelen en er zijn akoestische banken geplaatst, zodat er rustige niet formele vergaderruimtes ontstaan. Op de eerste verdieping zijn er duo werkplekken gerealiseerd waar er aan de zit/sta bureaus optimaal gewerkt kan worden.

Ook aan het kabelmanagement is gedacht, de kabels zijn overal netjes weggewerkt. Op de eerste verdieping kan men in diverse gezellige hoekjes overleg voeren. Om het vergaderen verder te optimaliseren zijn er in diverse kantoren whiteboarden opgehangen, zowel rond als vierkant, prachtig afgewerkt met zwarte lijsten. Ook de toiletinrichting is een waardig visitekaartje voor het bedrijf geworden, strak vormgegeven dispensers zijn er in alle sanitaire ruimtes geplaatst. Op het buitenterras staat er naast duurzame zonnepanelen passend meubilair om ook in de buitenlucht te kunnen vergaderen.

Beveland Wonen in de PZC

Een leuk artikel over dit project.

 

 

Bekijk hier een korte impressie van de inhuizing

Publicatiedatum

8 september 2020

Ook op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw kantoor? We denken graag met u mee, plan vandaag nog een afspraak met John bij u op locatie of in onze belevingsshowroom.

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm