Provincie Zeeland

Projectinformatie

Medio 2018 won Weststrate met haar partner Vepa de aanbesteding voor de herinrichting van gebouw Librije ( inmiddels omgedoopt tot gebouw G ) Provincie Zeeland. Een aanbesteding geschreven door m+r architecten. 

Een citaat van architect Hans Maréchal van M+R interior architecture die op LinkedIn onder meer schrijft:
“Het complete gebouw is biobased heringericht, met duurzame herbruikbare materialen (wanden; vloeren en plafonds); verlichting, installaties en inrichting. De opening was op 12 november 2018 waarna het gebouw met een innovatief en flexibel werkconcept in gebruik is genomen door de medewerkers van de Provincie. Het werklandschap voorziet, naast de huisvesting van de Griffie en de fractiekamers, in een variatie van flexibele samen-werkplekken; overleg en brainstorm ruimten.”
 

Resultaat

Flexwerken door zit sta instelbare werkplekken te faciliteren, royale presentatiemogelijkheden met audio visuele ondersteuning, informeel zitten door het hele gebouw en opzichtige pantry’s met met mogelijkheid voor ‘zitten’ en ‘overleg’ en een uitgekiend lockersystemen geven de ambtenaar voldoende keuze om de juiste plek op het goede moment te kiezen. Dit kan door een speciaal ontwikkeld reserveringsplatform. Tot slot zijn op strategische posities stilte werkplekken gecreerd met Hush Phone.
 

 

Interesse in een offerte op maat?

John Provoost

Accountmanager meubilair

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm