Verzendzakken laten bedrukken

Op zoek naar een verpakking met jouw eigen logo die je lichte producten kan beschermen tijdens verzending? Dan zijn bedrukte verzendzakken iets voor jou!

Bedrukte verzendzakken, ook wel Coex-zakken, webshopzakken, kledingzakken of koerierszakken genoemd kunnen wij in elk gewenst formaat leveren. Dankzij het soepele en ondoorzichtige materiaal zijn bedrukte verzendzakken ideaal voor webwinkels die bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires verzenden. De verzendzakken zijn in ieder formaat te maken en in elk mogelijk ontwerp te bedrukken waardoor deze perfect om jouw producten passen en een unieke uitstraling krijgen.

Bedrukte verzendzakken op maat, al vanaf 5000 stuks!

Kleinere oplage nodig?

Heeft u minder dan 5000 verzendzakken nodig? Geen probleem! Onze specialisten denken graag met u mee om samen tot een alternatief te komen. Ook voor kleinere oplage zijn er verschillende mogelijkheden om verzendzakken te personaliseren, lees hier alles over op onze keuzehulp pagina: Verzendverpakkingen personaliseren of neem direct contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. 

Meer informatie en advies

Samen met één van onze specialisten maken wij de bedrukte verzendzakken voor jouw op maat. Wij maken voor jou een drukproef zodat je precies weet hoe de bedrukte verzendzakken er uit komen te zien, en dat kan al vanaf 5000 stuks.

Naast de drukproef regelen wij het complete proces. Dit houdt in dat wij de verzendzakken laten maken en bedrukken en daarbij is het ook mogelijk dat wij het voorraadbeheer verzorgen zodat de verpakking bij jou bezorgd en aangevuld wordt.

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend advies? Dan kun je ons bellen op 0118 630 000 of onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm