Verzendzakken laten bedrukken

Op zoek naar een verpakking met jouw eigen logo die je lichte producten kan beschermen tijdens verzending? Dan zijn bedrukte verzendzakken iets voor jou! Dankzij het soepele en ondoorzichtige materiaal zijn bedrukte verzendzakken ideaal voor webwinkels die bijvoorbeeld kleding, schoenen en accessoires verzenden. De verzendzakken zijn in ieder formaat te maken en in elk mogelijk ontwerp te bedrukken waardoor deze perfect om jouw producten passen en een unieke uitstraling krijgen. Bestel eenvoudig en snel bedrukte verzendzakken bij Weststrate.

Bedrukte verzendzakken, ook wel Coex-zakken, webshopzakken, kledingzakken of koerierszakken genoemd kunnen wij in elk gewenst formaat leveren. De bedrukte verzendzakken zijn te gebruiken voor onder andere kleding, schoenen, accessoires, kleine dozen ( voor onder meer mobiele telefoons, adapters, kabels) enzovoort. Naast het formaat kun je ook het model zelf bepalen. Een vlakke verzendzak wordt voor onder andere kleding gebruikt, terwijl een verzendzak met een bodem en zij-vouw juist geschikt is voor schoenendozen of laarzendozen.

Het materiaal van de bedrukte verzendzakken wordt gemaakt van ondoorzichtig LDPE Coex plastic. De kwalitatieve Coex-folie is sterk, scheurt moeilijk en in verschillende diktes leverbaar. Bovendien zijn deze plastic verzendzakken vochtbestendig, gewicht- en ruimtebesparend ten opzicht van bijvoorbeeld kartonnen dozen. Omdat kleding doorgaans geen buffering nodig heeft is de verpakking op die manier nooit groter dan noodzakelijk. De Coex-folie is daarnaast een zeer licht materiaal waardoor je kosten bespaart in het verzenden van bedrukte plastic verzendzakken. De verzendzakken zijn aan de binnenzijde grijs of zwart.

Bedrukte verzendzakken zijn vervaardigd uit ondoorschijnend LDPE, waardoor de inhoud van de verzendzak niet zichtbaar is voor de ontvanger of bezorger. Dit verkleint de kans op diefstal tijdens verzending. Daarnaast zijn de webshopzakken of koerierszakken voorzien van een permanent klevende sluiting. Om de verzendzak te openen dient de sluiting kapot gemaakt te worden door middel van scheuren of knippen. Dit reduceert eveneens het risico op diefstal van de verzonden producten. Zo kun je jouw producten veilig in een bedrukte verzendzak verzenden.

Bedrukte verzendzakken kopen kan met handgreep en retourmogelijkheid. De handgreep zorgt ervoor dat de ontvanger de verzendzak gemakkelijk kan dragen en ophalen bij een afhaalpunt. Wanneer je Coex-zakken laat bedrukken kun je kiezen uit een enkele of een dubbele plakstrip (retourstrip). Een enkele plakstrip dient alleen voor het openen van de verpakking. De ontvanger kan de verpakking eenmaal open scheuren middels de scheurstrip. De dubbele kleefstrip is ideaal voor retourneringen. Doordat de zakken voorzien zijn van een dubbele sluiting kan de ontvanger de retouren in dezelfde zak terugsturen. Naast gebruiksgemak tevens minder belasting voor het milieu!

Wanneer je gebruikmaakt van bedrukte verzendzakken blijven de verzendkosten binnen de perken omdat er nauwelijks extra gewicht, denk aan zwaar verpakkingsmateriaal of opvulmateriaal, aan de verzending wordt toegevoegd. Bedrukte verzendzakken zijn namelijk gemaakt van lichte CoEe folie. Bovendien wordt de laadruimte van de vervoerder optimaal benut, want er zit nauwelijks ‘lucht’ tussen de verzendingen. Onze goedkope verzendzakken of webshopzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je dus altijd een passend formaat voor jouw product kan vinden. Wil je gebruikmaken van voordelige tarieven voor brievenbuspost? Als de verzendzak inclusief inhoud niet groter is dan 38 x 26,5 x 3,2 centimeter en niet meer weegt dan 2 kilogram dan kun je je verzending al laten bezorgen vanaf slechts € 3,80. Een stuk voordeliger dan pakketpost!

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief? Dan kun je kiezen voor Eco biologisch afbreekbare bedrukte verzendzakken. Deze verzendzakken zijn 100% recyclebaar materiaal gemaakt. Zo ben je er zeker van dat je ook jouw steentje bijdraagt aan het milieu. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bedrukte verzendzak met retourstrip. Op die manier kan de ontvanger de retouren in dezelfde zak terugsturen waardoor de verpakking voor minder belasting voor het milieu vormt.

Bij het kopen van bedrukte verzendzakken komt een hoop kijken, daarom is het verstandig om hier een betrouwbare partner voor te vinden. Samen met één van onze specialisten maken wij de bedrukte verzendzakken voor jouw op maat. Wij maken voor jou een drukproef zodat je precies weet hoe de bedrukte verzendzakken er uit komen te zien, en dat kan al vanaf 5000 stuks. Naast de drukproef regelen wij het complete proces. Dit houdt in dat wij de verzendzakken laten maken en bedrukken en daarbij is het ook mogelijk dat wij het voorraadbeheer verzorgen zodat de verpakking bij jou bezorgd en aangevuld wordt. Wilt u een kleinere oplage? Geen probleem! Onze specialisten denken graag met u mee om samen tot een alternatief te komen. Ook voor kleinere oplage zijn er toch mogelijkheden om te personaliseren, lees hier alles over op onze keuzehulp pagina: snel een verpakking personaliseren of neem contact met ons op.

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend advies over bedrukte verzendzakken? Dan kun je ons bellen op 0118 630 000 of onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 298 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm