Keuzehulp

Verpakkingen personaliseren

Soms is het in de praktijk minder makkelijk om over te stappen op een bedrukte verpakking. Misschien is je bedrijf net startende en is de investering op dit moment nog te hoog om grotere aantallen te bedrukken, of gebruik je veel verschillende soorten en afmetingen verpakkingen en is het (nog) niet haalbaar om deze allemaal te personaliseren.

Om een start te maken met een personalisatie van je verpakking zijn er genoeg alternatieven. We zetten de mogelijkheden op een rij. Heb je nog aanvullende vragen? We helpen je graag om de meest geschikte vorm van personaliseren te kiezen!

Personaliseren met etiketten

Een naambedrukt etiket is perfect om een onbedrukte verpakking snel te personaliseren. Een etiket kan volledig met het ontwerp van jouw keuze bedrukt worden. Wanneer je etiket geen productspecifieke informatie bevat kan je dit zelfs op meerdere producten gebruiken, bijvoorbeeld een etiket met je logo. Etiketten zijn te plakken op zakken, (verzend)dozen, draagtassen, folie. Met een inprintbaar etiket kan je onderling afwijkende informatie op een later tijdstip inprinten (bijvoorbeeld inhoud).

Transparante etiketten zijn dus ideaal om een bedrukte verpakkingslook te creëren. Doordat de etiketten naadloos aansluiten op de verpakking lijkt de verpakking bedrukt. Het "no label look effect". Daarnaast is ook dit etiket perfect geschikt voor producten die vocht, vet of olie af kunnen geven. Bijvoorbeeld op cosmetica artikelen en parfumflesjes. 

Personaliseren met een stempel

Met een stempel is eenvoudig een bedrukking te plaatsen op zakken, doosjes en draagtassen. Wij hebben de mogelijkheid om stempels met jouw eigen logo te leveren. 

Personaliseren met Colop e-mark

De e-mark is een mobiel, op een oplaadbare accu werkend elektronisch markeerapparaat op basis van inkjet-technologie, dat functioneert in combinatie met een app, en waarmee het mogelijk is om met een eenvoudige zijdelingse beweging afdrukken in full colour toe te passen op verschillende materialen. 

Teksten of afbeeldingen, zoals bedrijfslogo's of foto's, kunnen in full colour worden afgedrukt. Datum-, tijd- of nummerfuncties zijn inbegrepen, evenals een streepjescode- en QR-codegenerator. De afdrukken kunnen worden aangebracht op alle inkt-absorberende oppervlakken zoals papier, servetten en zelfs op hout.

Personaliseren met zeefdruk

Wanneer je een kleine oplage of snel draagtassen nodig hebt en de artikelen echt wil laten bedrukken kan zeefdruk uitkomst bieden. Door middel van zeefdruk worden reeds vervaardigde tassen bedrukt. De mogelijkheden van zeefdruk zijn groot al gelden er wel enkele restricties.

Personaliseren met labels

Met een label hang je snel en eenvoudig een persoonlijke noot aan een onbedrukte verpakking. Het voordeel van een los label is dat je voor verschillende gelegenheden of acties een afzonderlijk label kan gebruiken, daarnaast kan het ook actiematig ingezet worden bij een bedrukte verpakking. Labels zijn verkrijgbaar in oneindig veel verschillende formaten en vormen en kunnen al gedrukt worden vanaf 250 stuks.

Personaliseren met bedrukt tape

Bedrukt tape, een fantastische manier om op een goedkope manier een hele leuke twist te geven aan de verpakkingen of producten die je verkoopt. Je straalt professionaliteit uit en je valt lekker op met bedrukt tape. Of je nu een winkel hebt, een webshop of een productiebedrijf, bedrukt tape komt in heel veel gevallen van pas. Maar waar moet je nu eigenlijk precies op letten als je bedrukt tape koopt? Wij leggen je het heel graag uit in deze keuzehulp pagina!

Informatie of advies

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend advies? Dan kun je ons bellen op 0118 630 000 of rechtstreeks contact opnemen met onze specialist Dominique.

Specialist

Dominique Nijssen

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm