Satino Toiletinrichting

Als het op de toiletvoorziening van je bedrijf aan komt zijn er simpelweg geen compromissen te sluiten. De bezoekers van je toilet willen een betrouwbare, schone , frisse, hygiënische ruimte waarin ze zich prettig voelen. Of het nu gaat om toiletruimtes met grote of kleine aantallen bezoekers, wij hebben met de toiletinrichting van Satino by Wepa en Black Satino de ideale toiletinrichting voor ieder bedrijf.

Verbeterde verpakking

Op de nieuwe verpakkingen van Satino staan de productgegevens in maar liefst 18 talen, zo kan Satino ook ingezet worden bij een internationaal opererend bedrijf.

Klaar met lang zoeken in magazijn en logistiek! De eenvoudig te begrijpen pictogrammen op de Satino by Wepa verpakkingen bevatten belangrijke kenmerken zoals het aantal lagen, rollen of vellen plus de afmetingen in één oogopslag!

Satino by Wepa toiletpapier en keukenrolfolies zijn voorzien van een "Easy-Open" perforatie. Satino by WEPA dozen voor tissue handdoeken hebben een "Easy Open and Carry"-functie. De praktische perforatie vereenvoudigt het openen en uitnemen van het product en minimaliseert de kans op verwondingen. Een mes of andere scherpe voorwerpen zijn niet meer nodig.

Alle Satino by Wepa producten en dispensers zijn voorzien van een eenvoudige, begrijpelijke codering. De codes bestaan elk uit twee letters en een cijfer en zijn terug te vinden in alle catalogi en ook op onze website.

Satino Prestige

De producten binnen de Satino prestige lijn hebben een voelbare premium kwaliteit. De hoogwaardige cellulose producten hebben een hoog absorptievermogen en een hoge treksterkte. 
 

Satino Comfort

De producten uit de Satino Comfort lijn hebben twee absorberende lagen in 100% recycling kwaliteit. De uitstekende drogende eigenschappen en de hoge treksterkte zijn kenmerkend voor de Satino Comfort kwaliteit. De beste hygiëne en ecologische verantwoording verenigd in één product.

 

 

Satino Smart

De producten binnen de Satino Smart bestaan uit  1 laags 100% recycling papier. Het innovatieve product voor schone resultaten. 

Het ontwerp van de Satino by Wepa dispenserserie spreekt duidelijke taal: functionaliteit, comfort en de hoogste kwaliteit gecombineerd in één product. De moderne dispenseroplossingen passen harmonieus en ruimtebesparend in elke washroom.

Perfectie tot in het kleinste detail: een individueel configureerbaar slotsysteem, hygiënische paperuitgifte, zuinig in gebruik, onderhoudsvrij en betrouwbaar. Zo geeft u elke sanitaire ruimte net dat beetje extra. 

Duidelijk: comfort, controle, communicatie
Met rijk geïllustreerde, zichzelf verklarende gebruiksaanwijzingen en een transparante niveau- indicatie bieden dispenseroplossingen van Satino by Wepa, internationaal begrijpelijke antwoorden op belangrijke vragen als montage, sluitmechanisme, het vullen of het wisselen van de designring. Dat bespaart tijd, overwint taalbarrières en zorgt voor tevredenheid.

De dispensers worden standaard met een witte designring afgeleverd, optioneel is te kiezen voor de voorradige kleuren: antraciet, blauw en zand. Vanaf minimaal 20 dozen (200 designringen) is te kiezen uit 13 extra kleuren: oker, geel, middenblauw, felblauw, bruin, pastelgroen, groen, donkergroen, donkkerrood, rood, lila, violet en asgrijs.

Satino by Wepa dispensers:

- bestaan uit ABS-kunststof (acrylnitril-butadieen-styreen)
- zijn zeer robuust, slagvast en gemakkelijk te reinigen
- zijn temperatuurbestendig tot ca. 95ºC (vicat-verwerkingstemperatuur)
- kunnen gemakkelijk omgesmolten en gerecycled worden.

Dankzij het aan de zijkant gemonteerde draaislot laat elke Satino by Wepa dispenser zich makkelijk en comfortabel openen. Je handen zijn vrij om de dispenser eenvoudig en snel te vullen. Het binnendringen van vocht is vrijwel onmogelijk, dit zorgt voor maximale hygiëne in alle sanitaire ruimtes.

Heel handig: de bijpassende sleutel is universeel en past in de hele Satino by Wepa dispenserlijn
Spitsvondig slot: het slot kan met enkele handgrepen worden omgevouwd tot een permanent slot. Eenvoudig de tegenring van binnenuit opzetten en de sleutel is permanent in de dispenser vergrendeld.

Eenvoudige montage: Boren, schroeven en ophangen. Dankzij de eenvoudige en stabiele montage zijn Satino by Wepa dispensers een blijvend mooie en hygiënische keuze. Het montageprincipe is even doordacht als de dispensers zelf: de montageplaat vasthouden, de boorgaten markeren, de montageplaat vastschroeven, de Satino dispenser ophangen en klaar! Bij vandalisme, een update of upgrade van de dispenser blijft de montageplaat aan de wand, simpelweg de nieuwe ophangen en de dispenser is weer klaar voor gebruik. En is boren niet mogelijk? Dan zijn de dispensers probleemloos aan de wand te hangen. Alle dispensers zijn aan de achterzijde voorzien van 3 tot 4 lijmvlakken, breng de industriële lijm aan en bevestig de dispenser aan de wand.

Onze specialisten adviseren je graag over een passende oplossing voor de toiletvoorziening. En heeft u hulp nodig bij montage? Ons montageteam helpt graag bij de montage van alle dispensers.

Merken

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 296 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm