E-commerce dozen: de ideale verzendverpakking

E-commerce dozen

 

Verzendt u veel pakketjes? Of heeft u een eigen webshop?

Bij Weststrate kunt u kiezen voor een ruim aanbod in kartonnen dozen in vele soorten en maten. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren als het gaat om welke kartonnen doos er ingezet moet worden. Veel bedrijven werken nog altijd met de standaard Amerikaanse vouwdozen die men handmatig tapet. Echter, wordt het tijd voor een efficiëntieslag en voor een nieuwe uitstraling, dan raden wij de e-commerce doos aan. 

 

Wat zijn de ideale verzendverpakkingen?

Dit zijn dozen met een autolock bodem, een plakstrip en een scheurstrip voor de klant. Groot voordeel van e-commerce dozen is dat u deze verpakking ongeveer drie keer sneller in elkaar kunt zetten in vergelijking met een standaard kartonnen verpakking die u nog moet tapen. Dit zorgt doorgaans voor een forse arbeidsbesparing én voor blije medewerkers die veel sneller kunnen werken.

De dozen kunnen, naast de standaard plakstrip voor de sluiting, ook voorzien worden van een extra plakstrip voor retourzendingen. Dat draagt bij aan een optimale klantbeleving. Door de scheurstrip is de doos eenvoudig te openen, terwijl het terugsturen van artikelen door de retoursluiting ook een minimale inspanning betekent. De verpakking creëert dus een klantvriendelijke ervaring en er is veel minder arbeidstijd nodig is om de artikelen te verpakken. De verpakking waarin u de artikelen verstuurt straalt absoluut professionaliteit uit!

Weststrate levert e-commerce dozen in uw gewenste formaat én met eigen bedrukking

 

Meer informatie online over dit onderwerp:

Verzendverpakkingen voor webshops, wat heeft u nog meer nodig? En lees hier alles over het bedrukken van brievenbusdozen. 

 

Onze specialisten

 Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verzenden van uw artikelen in een e-commerce doos? Onze specialisten plannen graag een afspraak met u in, om de juiste verpakkingsoplossing voor u te vinden!

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen
06 15 50 44 40

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen
06 46 29 63 69
© 2022 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 306 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm