BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Koningsdag 2023

18-04-2023 - Auteur: Weststrate

Volgende week kleurt het hele land weer oranje, 27 april is het namelijk koningsdag. Een rondje doen op de rommelmarkt of feestvieren op één van de vele festivals die deze dag georganiseerd worden. Voor veel horecagelegenheden betekent dit een extra drukke dag, want veel mensen zijn vrij. Bent u al volledig voorbereid op Koningsdag? Zorg ervoor dat u alles op tijd in huis heeft voor dit feestje!

 

Eten en drinken

Op festivals en op terreinen waar evenementen plaatsvinden op 27 april zijn de frietbakjes, snackbakjes, bekers, tasjes en servetten vaak niet aan te slepen. In ons assortiment vindt u een brede keuze aan disposables om uw eten en drinken netjes in te kunnen serveren. Kies voor duurzaamheid en kies voor disposables die SUP-proof zijn en maak deze oranje dag een groene keuze. Tijdens dit soort dagen wordt er vaak gebruikgemaakt van consumptiebonnen en munten. Dit maakt het betalingsproces vaak sneller en veiliger.

Opruimen

Opruimen hoort er natuurlijk ook bij op een dag als Koningsdag. Zorg dat er voldoende punten zijn waar bezoekers hun afval weg kunnen gooien, zo voorkomt u dat afval onbedoeld in de natuur belandt. Wilt u dit helemaal in stijl doen? Ga dan voor een oranje afvalbak met oranje afvalzakken.

Overige eventbenodigdheden

Veiligheidsvesten zijn bij evenementen handig om in te zetten. Deze kunnen eenvoudig over de kleding gedragen worden en geven direct duidelijk aan wie er bij de organisatie hoort. Dit voorkomt onduidelijkheid en verhoogt de veiligheid voor zowel de bezoekers als de medewerkers. Werkt u met tickets of wilt u zeker weten dat geen minderjarige alcohol nuttigen? Dan is het handig om te werken met polsbanden die dit aangeven.

Verpakkingen

Is uw winkel open tijdens Koningsdag of wilt u uw bestellingen deze dagen extra feestelijk versturen ter ere van de verjaardag van de koning? Op onze website vindt u alles om uw producten feestelijk mee te verpakken.

Nog meer oranje? We hebben ook een heel oranje assortiment met oranje pennen, mappen en andere kantoorartikelen om uw bedrijf of organisatie helemaal in de sfeer van Koningsdag te brengen.