BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bekers en glazen

Koffiebekers als reclamemedium? Onze kartonnen bekers zijn van stevige kwaliteit en hebben diverse opdrukken en dessins. Van simpel wit tot bekers met een luxe opdruk, bij ons is alles mogelijk. Boven …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Bekers en glazen

Project

Voor het restaurant aan zee De Dam te Vrouwenpolder hebben we bedrukte disposables en tafelaankleding mogen verzorgen.

Vragen over Bekers en glazen?
Neem contact op met Erwin Dekker onze verkoop binnendienst.

Bekers en glazen

Koffiebekers als reclamemedium? Onze kartonnen bekers zijn van stevige kwaliteit en hebben diverse opdrukken en dessins. Van simpel wit tot bekers met een luxe opdruk, bij ons is alles mogelijk. Bovendien houden wij ook rekening met het milieu, want wij bieden 100% biologisch afbreekbare bekers aan. De bekers kunt u gebruiken voor in de bedrijfskantine of als coffee to go bekers. Eigen opdruk? Ook dat is mogelijk. Bij grote oplage kunnen wij bekers naar uw eigen ontwerp laten bedrukken. Een beker met unieke opdruk is een leuk idee als u op zoek bent naar een mooie give-away of als disposable in uw winkel of bedrijfskantine. Op die manier kunt u uw merk maximaal onder de aandacht brengen en wordt uw koffiebeker toegepast als reclamemedium. Want bedenkt u zich eens hoeveel er van die bekertjes per dag in uw bedrijfskantine of winkel doorheen gaan. Tijdens een koffiepauze ontspant u en neemt u even de tijd voor uzelf. U bent niet bezig met andere zaken waardoor een tekst of logo op een koffiebeker onbewust toch uw aandacht trekken. Op die manier wordt uw merk of product zichtbaar en maakt u op een hele snelle en slimme manier reclame. Onlangs hebben wij voor de Spar een beker gemaakt voor hun 85-jarig bestaan. In elke Spar vestiging komt u deze koffiebekers tegen in de koffiecorners. Klanten die in de winkel komen worden gastvrij getrakteerd op koffie of thee uit een unieke beker. Deze beker wordt gezien door klanten in de winkel en andere (potentiële) klanten in de omgeving. Een feestelijke beker die hun jubileum op een leuke manier onder de aandacht brengt.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om door middel van een bedrukte koffiebeker twee of meer producten en/of merken te combineren en elkaar te laten versterken. Dit wordt ook wel cross advertising genoemd. Bijvoorbeeld door als kledingwinkel het logo van een van uw samenwerkingspartners op een koffiebeker te laten bedrukken. Wellicht heeft u wel leveranciers of samenwerkingsverbanden voor wie u een naam of merkvermelding op uw koffiebeker interessant is. Zo worden enerzijds uw koffiebekers gesponsord en krijgen anderzijds de sales van uw partner een impuls. Niet alleen koffiebekers kunnen als reclame instrument worden gebruikt, ook op andere disposables van Weststrate kan dit worden toegepast. 

Onze merken