Nieuws

Speerpunten voor Weststrate op de Empack 2019

03-04-2019 - Auteur: Petra Jeras

We presenteren naast een standaard assortiment van op maat gemaakte totaaloplossingen unieke laminaatfolies die inzetbaar zijn in diverse sectoren.

Laminaatfolies

Deze laminaatfolies kunnen worden opgebouwd uit diverse materiaalsoorten en worden zo afgestemd op uw specifieke toepassing. Deze folies kunnen geheel op maat gemaakt worden, zo is het mogelijk om met behulp van diverse druktechnieken de folie tot wel 11 kleuren te bedrukken.

Verpakkingen die we al gerealiseerd hebben zijn verpakkingen voor o.a. de vis- en mosselsector, kant-en-klaar maaltijden, vleesverwerkende- en bakkerijindustrie. Om in het thema van de Empack te blijven zullen uiteraard duurzame folies ook op onze Weststrate stand niet ontbreken. We denken graag met u mee om uw folieverbruik te analyseren en te kijken waar er kostenbesparing of minder milieubelasting mogelijk is.

Kijk hier voor meer informatie over de juiste verpakking voor uw product op of neem direct contact met ons op!

R-PET shoppers

PET is een grondstof die wordt gebruikt voor de productie van plastic PET flessen voor water, frisdrank en andere vloeistoffen. Op het moment dat dit materiaal gerecycled wordt ontstaat er R-PET. De PET flessen worden in grote persen tot vlokken geperst. De R-PET tassen worden grotendeels geproduceerd uit R-PET vlokken, welke worden verkregen na de recycling van PET flessen. Op de beurs hebben we voorbeelden van o.a. Agrimarkt, Finsa en Gemeentes in de displays. Deze tassen kunnen al vanaf 1.000 stuks voorzien worden van prachtige bedrukkingen waarover onze specialisten u alles kunnen vertellen.

Displays

We presenteren diverse mogelijkheden voor displays. Denk hierbij aan toonbankdisplays, of presentatiekoffers met foam inlays, magneetsluiting én zelfs voorzien van complete video brochure. We kunnen dankzij onze distributiecentra en netwerk van leveranciers ervoor zorgen dat niet alleen de displays er fantastisch mooi uit zien en gemakkelijk zijn op te zetten, we regelen ook dat ze gevuld op locatie worden geleverd.

Bent u niet in de gelegenheid om onze stand te bezoeken op woensdag of donderdag? We laten alle mogelijkheden graag ook aan u zien vanuit onze volledig vernieuwde showroom. De koffie staat voor u klaar!

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm