Keuzehulp

Wat heb je nodig om thuis te werken?

Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep. Gevolg is dat een hoop mensen op dit moment thuiswerken. Voor veel werknemers is dat even wennen. Waar op kantoor de juiste kantoormeubelen staan en alle apparatuur en kantoorartikelen voorhanden zijn, is dat thuis altijd even behelpen. Daarom helpen we je graag op weg. 

Thuiswerkplek inrichten

Afhankelijk van de werkzaamheden die er thuis verricht moeten worden, heb je diverse kantoormeubelen en kantoorapparatuur nodig om goed je werk te kunnen uitvoeren. 

Kantoormeubelen voor thuiswerken

Thuis in de bank of aan de eettafel is misschien wel vol te houden voor één dag, voor je lichaam is het niet ideaal. Investeer daarom in een bureau met een ergonomische bureaustoel die je perfect kan afstellen op jouw lichaam. Een goede stoel geeft overigens geen garantie dat je er ook goed op zit.

Lees daarom ook zeker even onze keuzehulp over de juiste zitinstructie door. 

Kantoorapparatuur en kantoorartikelen voor thuiswerken

Zonder computer of laptop met internet en een (mobiele) telefoon wordt thuiswerken lastig. Hetzelfde geldt voor de toegang tot documenten en de mailserver van werk.

Vergeet ook niet om een goed (ergomisch) toetsenbord en muis aan te schaffen, zodat je zonder klachten aan het werk kan blijven. Of een laptopstandaard voor meer comfort en een verbeterde werkhouding. Eerder schreven we al een keuzehulp die je antwoord geeft op de vraag welke ergonomische hulpmiddelen bij jouw werkhouding kunnen passen. 

Overige kantooraparatuur zoals een printer en enkele verlengsnoeren kunnen bovendien handig zijn. Een webcam en headset helpen je om ook via een videoconference te kunnen vergaderen. 

De ideale startset om thuis ook je kantoorartikelen direct binnen handbereik te hebben, gebundeld in 1 set. 

Thuiswerkplek inrichten

Bij Weststrate ben je aan het juiste adres voor het inrichten van je thuiswerkplek. Van ergonomische kantoorartikelen, bureaustoelen, lampen tot archiefkasten.

In onze webshop hebben we naast de genoemde kantoormeubelen en apparatuur nog meer beschikbaar, zoals: 

Ben je specifiek op zoek naar kantoorartikelen, kantoormachines of kantoormeubelen voor uw thuiswerkplek? We adviseren je graag over de beste manier voor het inrichten van uw thuiswerkplek!

Specialist

Annabel Lampert

Accountmanager Projectinrichting

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 288 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm