BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Wat heb je nodig om thuis te werken?

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Wat heb je nodig om thuis te werken?

Een van de adviezen van de overheid is om thuis te werken tenzij het echt niet anders kan. Thuiswerken vraagt wat aanpassingsvermogen in een bijzondere situatie. Je werkplek is tenslotte op dezelfde plek als je thuis maar vaak zonder de voorzieningen van kantoor. Afhankelijk van de werkzaamheden die er thuis verricht moeten worden, heb je diverse kantoormeubelen en kantoorapparatuur nodig om goed je werk te kunnen uitvoeren. Om deze reden willen veel werkgevers hun personeel voorzien in een functionele, praktische werkplek die aan de Arbo richtlijnen voldoet. Weststrate kan hiervoor een speciaal bestelomgeving faciliteren die speciaal op maat voor uw organisatie ingericht kan worden met specifieke producten en specifieke afspraken m.b.t. bijvoorbeeld de montage en levering. 
 

Kantoormeubelen voor thuiswerken

Thuis in de bank of aan de eettafel is misschien wel vol te houden voor één dag, voor je lichaam is het niet ideaal. Investeer daarom in een bureau met een ergonomische bureaustoel die je perfect kan afstellen op jouw lichaam. Het juiste bureau kan je met de Nest in 1x installeren. Design ergonomie en het perfecte zit/sta bureau in één, lees hier alles over dit artikel.

Een andere mooie oplossing, waarbij er opgeruimd, representatief en comfortabel thuisgewerkt kan worden is de Home-Fit©. HomeFit® is een zit-sta bureau en kast in één. Werken vanuit de woonkamer alsof u op kantoor aan het werk bent. Door het kastje te openen en het werkblad op te klappen is uw thuiswerkplek klaar voor gebruik. Lees hier alles over deze mooie thuiswerkplek.  

Een goede stoel geeft overigens geen garantie dat je er ook goed op zit. Lees daarom ook zeker even onze keuzehulp over de juiste zitinstructie door. 

Kantoorapparatuur en kantoorartikelen voor thuiswerken

Zonder computer of laptop met internet en een (mobiele) telefoon wordt thuiswerken lastig. Hetzelfde geldt voor de toegang tot documenten en de mailserver van werk.

Vergeet ook niet om een goed (ergomisch) toetsenbord en muis aan te schaffen, zodat je zonder klachten aan het werk kan blijven. Of een laptopstandaard voor meer comfort en een verbeterde werkhouding. Eerder schreven we al een keuzehulp die je antwoord geeft op de vraag welke ergonomische hulpmiddelen bij jouw werkhouding kunnen passen. 

Overige kantooraparatuur zoals een printer en enkele verlengsnoeren kunnen bovendien handig zijn. Een webcam en headset helpen je om ook via een videoconference te kunnen vergaderen. 

De ideale startset om thuis ook je kantoorartikelen direct binnen handbereik te hebben, gebundeld in 1 set. 

Thuiswerkplek inrichten

Bij Weststrate ben je aan het juiste adres voor het inrichten van je thuiswerkplek. Van ergonomische kantoorartikelen, bureaustoelen, lampen tot archiefkasten.

In onze webshop hebben we naast de genoemde kantoormeubelen en apparatuur nog meer beschikbaar, zoals: 

Ben je specifiek op zoek naar kantoorartikelen, kantoormachines of kantoormeubelen voor uw thuiswerkplek? We adviseren je graag over de beste manier voor het inrichten van uw thuiswerkplek!

John Provoost
Accountmanager meubilair
Annabel Lampert
Accountmanager meubilair
Terug naar het overzicht